Három nagy, még ismeretlen Ubisoft játékot kapunk 2020 elején

Ősszel várhatóan csak a Ghost Recon Breakpointot adja ki a francia vállalat.

2019. május 15. 21:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

AC: Odyssey - a Ubisoft lecsap az XP-exploitra Az Assassin's Creed: Odyssey Story Creator módja remek eszköznek bizonyult arra, hogy a játékosok rengeteg tapasztalati pontot szerezzenek pillanatok alatt. A Ubisoft most lakatot tesz erre a kiskapur...

Banra számíthatna azok, akik kihasználták a Rainbow Six Siege chatjét érintő hibát A Ubisoft csak azokat sújtja kitiltással, akik 10 alkalomnál többször éltek vissza az exploittal.
Rainbow Six: Quarantine - már jelentkezhetsz a bétára A Ubisoft még a megjelenés előtt lehetőséget ad majd arra, hogy kipróbálhassuk a játékot.

Just Dance 2020 - ez lesz a Nintendo Wii utolsó játéka Egy korszakot fog lezárni a Ubisoft táncolós szériájának idei része.
A hétvégén ingyen játszható a The Division 2 Mától, egészen vasárnap estig ingyenesen próbálgathatjátok a Ubisoft online shooterét. Ha nem csaptatok le az elsők közt a The Division 2-re, de szeretnétek személyesen is kipróbálni, akkor itt az alk...
50 perc a Ghost Recon: Breakpoint társaságában Ha már ti is alig várjátok a Ghost Recon-széria következő felvonását, akkor feltétlenül nézzetek bele a Breakpoint legújabb játékmenetébe. A bő 50 percnyi videó többet elárul, mint bármennyi szó.