Újabb világméretű eseményt hoznának Magyarországra

Világbajnokság házigazdája lehetünk 2022-ben.

2019. május 15. 21:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Novák Katalin: A kormány célja esélyt adni a fiataloknak Olyan Magyarországra van szükség, ahol a fiatalok is jól érzik magukat, látják saját esélyeiket és jövőjüket – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért f...

Megérkezett a fizetős Youtube Magyarországra Persze csak akkor kell fizetnünk, ha meg akarjuk úszni reklámok nélkül, vagy zenei appként akarjuk használni. De jó lesz ez a zenészeknek is? (Spoiler: igen.)
Bepörögnek tőle a gyerekek: veszélyes cukorka került a magyar boltokba A lengyel édességből Magyarországra is jutott. Hiperkativitást és allegiás reakciókat válthat ki a gyerekeknél.
Megérkezett Magyarországra az egész hetes rossz idő Győr-Moson-Sopron megyében csap le először. Jövő péntekig minden nap esni fog.
Budapestre érkeznek a Grammy-jelölt kelta dívák - A Celtic Woman októberben ad koncertet a ... Az Ancient Land turné során ismét Magyarországra látogat a Celtic Woman. A négyfős világzenei szenzáció 2019. október 25-én ad koncertet a Budapesti Kongresszusi Központban. A 2017-es Grammy-díj jelöl...
Új, veszélyes fertőzéseket hozhatnak Magyarországra a kullancsok Olyan betegségek is megjelenhetnek a vérszívók miatt, amikkel eddig nem találkozhattunk itthon.

Visszatérnek a vonulások Magyarországra: Mi Hazánk-Betyársereg-menet jön a cigányterror ellen Törökszentmiklóson tartanak erődemonstrációt, miután egy helyi férfi többeket összevert. Toroczkai a napokban már utalt arra, hogy újra megjelenhetnek a rendvédelmi szervezetek.
Tovább özönlenek az öreg importkocsik Magyarországra Tovább nőtt a használt autók importja az első negyedévben, a Magyarországra hozott használt kocsik 61 százaléka tíz évnél idősebb volt - ismerteti a Das WeltAuto az MTI-hez eljuttatott közleményében.....
A Magyarországra szökött Gruevszki pártjának jelöltje veszített az elnökválasztáson A kormányzó baloldal örülhet Észak-Macedóniában.
Újra Magyarországra jön Erdogan A török elnök alig hét hónappal ezelőtt volt itt, ősszel újra jön.
Trócsányi: Európának szüksége van Magyarországra, Magyarországnak pedig Európára Az igazságügy-miniszter a Le Figaro című francia mértékadó jobboldali napilapnak adott interjút.
Salvini a határait ellenőrző, kultúráját védő Európát akar építeni Orbán Viktorral Egy másfajta, határait és kulturáját védő Európa építésének érdekében utazik Magyarországra az olasz kormányfőhelyettes csütörtökön. Matteo Salvini, akit Orbán Viktor miniszterelnök is fogad, egy euró...