Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order - most az egyik Pókember akciózik

A legújabb gameplay videóban megnézhetjük, hogy milyen lesz a játékmenet Miles Moralesszel.

2019. május 15. 21:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Trónok harca után jönnek a szomorú, drogos tinik Megjelent az Eufória című, magyar operatőrrel felvett HBO-sorozat trailere, a főszerepben a Pókember-filmekből is ismert Zendayával.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order - 7 percnyi zúzás a szuperhősök jóvoltából A júliusban megjelenő játékot végre mozgás közben is láthatjuk.
Mozgásban a Marvel Ultimate Alliance 3 A Gameinformer csapatának hála megérkezett az első gameplay videó a Team Ninja kooperatív akció-szerepjátékából, vagyis a Switch exkluzív Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order alkotásból.
Meghalt Alvin Sargent, a Pókember-filmek forgatókönyvírója A forgatókönyvíró, aki két Oscar-díjat is nyert és több Pókember-film munkálataiban is részt vett, 92 éves volt.
Bosszúállók: Végjáték - bekerült egy jelenetsor a végére, de nem maradtatok le semmiről Feldobták kicsit a Végjáték stáblistáját, hogy megpörgessék a Pókember: Idegenben szekerét.
Hamarosan jöhet a Pókember - Irány a Pókverzum! folytatása? Lassan beindulhat a Pókverzum 2 körüli hype.

Az új Pókember előtt ezt a képregényt eléggé ajánljuk
Megvannak az MCU 4. fázisának premierdátumai A Pókember: Idegenben után majd' egy évet kell várnunk arra, hogy újra a vásznon láthassuk szeretett hőseinket.
Első percben lelövi a Bosszúállók végét az új Pókember-előzetes A Pókember Idegenben egy új világ kezdete lehet a Marvel-univerzumban.
Az új Pókember előzetes nyomokban Bosszúállók spoilert tartalmazhat Hétfőn érkezik az előzetes, maga Pókember figyelmeztet benne a spoiler veszélyre.
Jared Leto kigyúrta magát a Pókember miatt Már forog a Morbius nevű karaktert bemutató film, a címszereplő Jared Leto lesz, aki 47 éves és nagyon jó formában van.
Pókember él: az életét kockáztatja ez a fiú a metrók tetején ugrálva - elképesztő videók A New Yorkban élő Deyvid Wolf Garcia igazi fenegyerek: félelmet nem ismerve ugrál extrémebbnél extrémebb helyeken, mindenféle biztosítás nélkül. Akcióit persze videóra is veszi, így követőinek száma e...