Tom Clancy's The Division 2 - Uplayen megsokszorozta az eladási számokat, de konzolon többet vártak tőle

Egyszerre lehet nagyon elégedett és kicsit csalódott a Ubisoft. A számok tükrében azért valószínűleg az első érzés a dominánsabb.

2019. május 16. 8:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tom Clancy's The Division 2 - mindössze néhány óra kellett a legelső raid leveréséhez Egy streamer és csapata nem sokat késlekedett, és már a megjelenés után egy kicsivel végzett az Operation Dark Hoursszal.

The Division 2 - nagyot ment a Uplayen keresztül Tegnap tartotta legutóbbi pénzügyi évének beszámolóját a Ubisoft, ahol kiderült, hogy a The Division folytatásának PC-s változata nagyon kelendő volt a kiadó saját platformján, a Uplayen keresztül.
The Division 2 - matchmaking nélkül jön az első raid Holnap megérkezik a sokak által várt frissítés, amellyel élesedik a The Division 2 első raidje. Az Operation Dark Hours azonban bármiféle matchmaking-eszköz nélkül érkezik, így csakis nyolc előre megs...
Tom Clancy's The Division 2 - a héten jön az első 8 fős raid A Ubisoft hamarosan komoly kihívás elé állítja a washingtoni ügynököket.
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint - két előzetes mutatja be a sorozat következő részét A Ubisoft hivatalosan bejelentette a Wildlands folytatását, amiben ismét négyesben mehetünk kalandozni.
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint - kiszivárgott pár infó Hivatalosan csak holnap jelentik be, de a német Ubisoft Store-ban rövid ideig látható volt például az egyik gyűjtői szobor.

A Csendes-óceán térségében játszódik a következő Tom Clancy's Ghost Recon? A játék hivatalos bejelentésére még várnunk kell egy picit, de talán már most kiderült, hogy ezúttal hova kalauzol el bennünket a Ubisoft.
Hivatalos: csütörtökön bemutatkozik az új Tom Clancy's Ghost Recon Már csak hármat kell aludni, és élesben is megnézhetjük, milyen irányba viszik el a sorozatot a Wildlands után.
Ghost Recon-bejelentést teasel a Ubisoft? Egy fiktív céghez tartozó weboldalt lőtt fel nemrégiben a Ubisoft, amely egy május 9-én esedékes bejelentést teasel. A Skell Technology ismerős lehet a Ghost Recon univerzumából, persze ettől még lehe...
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - új küldetéseket hoz a legújabb frissítés Az Operation Oracle új feladatot tartogat a számunkra.
Tom Clancy's The Division 2 - három új felszerelés szettre bukkantak a játékosok Valószínűleg a következő frissítéssel érkeznek az újdonságok, szóval hamarosan elég ütős cuccokban mászkálhatunk Washington utcáin.
Brit toplista: élen nyitott a világméretű zombiinvázió A hónap utolsó csendesebb hetét tudhatjuk magunk mögött, kisebb változások azért így is történtek az élen, a frissen piacra dobott World War Z ugyanis simán legyűrte a The Division folytatását.