Tom Clancy's The Division 2 - Uplayen megsokszorozta az eladási számokat, de konzolon többet vártak tőle

Egyszerre lehet nagyon elégedett és kicsit csalódott a Ubisoft. A számok tükrében azért valószínűleg az első érzés a dominánsabb.

2019. május 16. 8:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ti kíváncsiak lennétek egy The Division single player spin-offra? Ha a rajongóknak is tetszik az ötlet, akár meg is valósulhat a dolog.

Tom Clancy's The Division 2 - hivatalos matchmakinggel jön az Operation Dark Hours raid új nehézségi fokozata A Discovery fokozat picit eltér a normál módtól, de legalább könnyebben találhatunk társakat hozzá.
Tom Clancy's The Division 2 - tartogat még meglepetéseket Washington Hiába néztek be a játékosok már szinte minden egyes kis zugba, vannak még olyan titkok a játékban, amelyeket eddig nem fedtek fel.
The Division 2 - minigunnal támad a Gunner Megérkezett a Tom Clancy's The Division 2 legújabb specializációja. A The Gunner igazi nehézfiú: egy hatalmas minigunnal a kézben szórja az ólmot, ezzel pillanatok alatt elpusztítva akár egy teljes os...

Akciófigyelő 2019 - Xbox Live 25. heti akciók Ezen a héten többek között az Anthem és a The Division 2-t is olcsóbban vásárolhatják meg a felhasználók.
AC: Odyssey - a Ubisoft lecsap az XP-exploitra Az Assassin's Creed: Odyssey Story Creator módja remek eszköznek bizonyult arra, hogy a játékosok rengeteg tapasztalati pontot szerezzenek pillanatok alatt. A Ubisoft most lakatot tesz erre a kiskapur...
Banra számíthatna azok, akik kihasználták a Rainbow Six Siege chatjét érintő hibát A Ubisoft csak azokat sújtja kitiltással, akik 10 alkalomnál többször éltek vissza az exploittal.
Rainbow Six: Quarantine - már jelentkezhetsz a bétára A Ubisoft még a megjelenés előtt lehetőséget ad majd arra, hogy kipróbálhassuk a játékot.