Exatlonosok drukkolnak Rákóczi Reninek a VK-n

Az idei Exatlon Hungary résztvevői szinte semmit sem vihettek magukkal Dominikára. Ennek nem örült a kick-box világbajnoknő, Rákóczi Renáta, aki a hétvégén ringbe lép.

2019. május 16. 10:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rákóczi Renáta felkészült a Párbajra, tudja nincs több esély Timi és Reni egymás ellen kényszerül Párbajozni, amit nem igazán dolgoztak még fel. A két versenyző igyekszik mindent megtenni a sportszerű összecsapásért, de előtte nem igazán szeretnének erre gondol...

Friss hírek
Így búcsúztak a sorozattól a Trónok harca sztárjai Csekkold a megható Instagram posztokat!
A Trónok harca utolsó részére is jutott egy kínos baki Mintha direkt csinálták volna!
Fiatal pasik hajtanak Gregor Bernadettre Három év múlva ötven lesz, mégis férfiak ezrei rajonganak érte. Egy ideje pedig a jóval fiatalabb pasik is bepróbálkoznak Gregor Berninél, aki a Borsban indokolja meg, hogy miért ad nekik kosarat.
Rejtélyes eltűnés Maglódon: Mobil vezethet a vállalkozó nyomára Immár 11 napja nem ad életjelet magáról a luxusautók felújításával foglalkozó maglódi vállalkozó. A Bors által megkérdezett szakértő szerint Pintér Gyula eltűnésének körülményei nem sok jóra engednek következtetni.
Horoszkóp: Május 21., Kedd Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 21-én is!
Választani is nehéz közülük: Ezek a legszebb táskák 16 ezer forint alatt Termékajánlókban mutatjuk a legkülönlegesebb darabokat.

Timi a Katával való konfliktusáról: ˝Elengedtem...˝ Gelencsér Timi és Huszti Kata között a verseny alatt kisebb nézeteltérés alakult ki, amiről este a Villában Rákóczi Reninek is mesélt a Bajnok.
Rákóczi Renáta vs. Gelencsér Tímea 77. adás A folytatásban Rákóczi Reni és Gelencsér Timi is szembeszállt egymással.

Top hírek:
Durva felhőszakadás jön - A fél országra kiadták a figyelmeztetést Jégesőre is számítani lehet.
Meghan és Harry első évfordulója: sosem látott képeket osztottak meg az esküvőről Egy év telt el Harry herceg és Meghan hercegné esküvője óta.
Mi történik, ha szülés előtt rosszul fekszik a baba? Az orvost kérdeztük A szülész-nőgyógyász válaszolt kérdéseinkre.
Napi horoszkóp: Hallgasson belső hangjára a Bak - 2019.05.20. Intenzív lelki életet él az Ikrek. Napi horoszkóp!
Bizarr jelenés: tehénen tűnt fel az énekes arca Ahhoz lassan már hozzáedződtünk az évek során, hogy Jézus arcmását egyesek hol egy fatörzsön, hol a reggeli pirítóson vélik felfedezni. Ám az új idők szavaként most egy énekest, Lewis Capaldit ért a megtiszteltetés, hogy egy hertfordshire-i tehén oldalán megjelent a portréja.  Egyik reggel etetés után vettem észre a rajzolatot a tehenünkön, és emlékeztem, hogy a fiam mutatott egy képet a fellépőkről, akik a közelben, a júliusi Standon Calling fesztiválon szerepelnek majd.
Ábel Anita kiakadt: bélyeg, ha egy nő elvált! Ábel Anita szerint még 2019-ben is bélyegnek számít ha egy nő elválik. Főleg, ha ő kezdeményezte a szakítást.    Az elvált nő ma Magyarországon egy szitokszó. Nem kellettél a férjednek, biztos te csináltál valamit. Van egyfajta lemondás felénk, hogy ja, hát elvált nő Ez az empátia teljes hiánya. Ki mond rám ilyen ítéletet? Ki tudja, hogy én milyen élethelyzetben voltam, miért döntöttem így? Vagy miért döntött úgy a másik? Nagyon sok helyről kapom ezt, és nem csak én vagyok így panaszkodott Anita a #Bochkor vasárnap esti adásában, az ATV műsorán.