Exatlonosok drukkolnak Rákóczi Reninek a VK-n

Az idei Exatlon Hungary résztvevői szinte semmit sem vihettek magukkal Dominikára. Ennek nem örült a kick-box világbajnoknő, Rákóczi Renáta, aki a hétvégén ringbe lép.

2019. május 16. 10:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Álomszerű vakáción vesz részt Murvai Lívia Az Exatlon Hungary Bajnoka mesés képeket közölt a vakációról Instagram-oldalán.

Teljesen új életet kezdett Szabó-Thomka Hanna az Exatlon Hungary után Véget ért egy korszak az Exatlon Hungary Hannája számára, új időszámításba kezd a sportolólány.
Csúnyán beszóltak Gelencsér Tímeának, így reagált rá az Exatlon Hungary sztárja Timi alakjára tettek megjegyzést a követői, amire a sportoló válaszolt is!
Teljesen kimerült Gelencsér Tímea, padlóra került Az Exatlon Hungary üdvöskéje brutális edzéseket nyomott le az elmúlt időszakban, el is fáradt tőlük rendesen! 
Esztergályos Patrik majd kicsattan a boldogságtól: Hatalmas örömök érték Az Exatlon Hungary sztárja úgy érzi, ez a hétvége maga volt a tökély. 

Lélegzetelállító: Gyarmati Panka meghódította a hullámokat Az Exatlon Hungary volt versenyzője az élet értékes pillanataira hívta fel a figyelmet.
Rákóczi Reni meghatóan vallott Gelencsér Timivel való barátságáról Barátságuk az Exatlon Hungary óta töretlen. 
Murvai Livi új szerepben: angyali kisbaba pihent meg karjaiban Az Exatlon Hungary legfiatalabb versenyzője imádnivaló képet osztott meg Instagram oldalán. De vajon kié az aranyos újszülött?
Kőkeményen edz Palik László, méghozzá nem is akárkivel Az Exatlon Hungary műsorvezetője nem mindig egyedül vág neki a sportolásnak!
Erre biztatnak az Exatlon Hungary sztárjai - Ne hagyd ki! Az Exatlon Hungary versenyzői megmérettetésük során rengeteg élménnyel gazdagodhattak, ezért arra biztatnak titeket is, hogy jelentkezzetek a TV2 legújabb sport - realityjébe, a Fuss család,...
Tagadja, hogy agyonverte barátnőjét Olyan brutálisan összeverte a barátnőjét egy férfi Nyíregyházán, hogy a lány belehalt a sérüléseibe. A férfi napokig kínozta a lányt, leszakította a körmeit, eltörte a bordáját és az orrát, majd magár...