A Cannes-i Filmfesztivál divathetén minden testalkatra van szexi fürdőruha

Merész női szettek a kifutón, valamint olyan férfiak, akik bocsi, de csak modellekkel randiznak!

2019. május 16. 16:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Filmfesztivál-támogatásokról és rádiós frekvenciákról döntött a médiatanács A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa 4 millió forinttal támogatja a 19. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivált - közölte az NMHH kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.

Gyerekmolesztálásért ítélték börtönre Robert Redford egykori üzlettársát A Sundance filmfesztivál egyik alapítója beismerte bűnösségét. Minimum hat évet börtönben tölt.
Két díjat is nyert a magyar kampány Cannes-ban Az Írók boltja népszerűsítése céljából készített Nyitott polcok kampányt a Cannes Lions fesztiválon Média és Social kategóriában díjazták.

Törölték a második világháborús hősi filmeposz bemutatóját Kínában Törölték a The Eight Hundred (A nyolcszáz) című háborús filmeposz jövő hétre tervezett bemutatóját Kínában, néhány nappal az után, hogy a filmet az utolsó pillanatban visszavonták mint a Sanghaji ...
Láng Orsolya diplomafilmjét ünnepelte a KAFF A MOME-n készült fekete-fehér munka nyerte a 14. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál (KAFF) nagydíját
Megnyílt a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál Nyolc helyszínen több mint háromszáz filmet láthatnak az érdeklődők.