Heteken belül eltávolítják Merkelt?

A Kereszténydemokrata Párt élén Angela Merkel utóda Annegret Kramp-Karrenbauer lett tavaly, aki most azt tervezi, hogy az EP-választás után a kancellári posztról is lemondatja a politikust - tudta...

2019. május 17. 21:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Angela Merkel: meggyőződéses és meggyőző vezetője lesz az Európai Bizottságnak Angela Merkel német kancellár és több német pártvezető is gratulált Ursula von der Leyen német védelmi miniszternek megválasztásához az Európai Bizottság élére.

Merkel és több német pártvezető és politikus is gratulált Ursula von der Leyen megválasztásához Angela Merkel örömét fejezi ki, hogy első alkalommal kerül nő a brüsszeli testület élére.
Bayer: Merkel, a semmi kancellárja A kancellár asszony nagy hirtelen arra is rádöbbent, hogy „Wir schaffen das”, pedig nem sokkal azelőtt még azt mondta egy libanoni kislánynak, hogy Németország nem tud mindenkit befogadn...
A nap képe: Párizsban parádézik Macron és Merkel A francia fővárosban ma ünneplik a francia forradalom kitörésének 230. évfordulóját.
A németek többsége szerint Merkel remegése magánügy Egy felmérés szerint csak az emberek 34 százaléka vár pontos egészségügyi magyarázatot a rohamokra.
Mindenki a remegő Muttiért aggódik Németországban Angela Merkel német kancellár egy hónapon belül háromszor is egész testében remegett. Kimerült lehet, mégsem hajlandó lassítani. (Külföld)

Ülve hallgatta meg a himnuszt Angela Merkel Berlinben Három hét alatt háromszor tört rá a remegés a német kancellárra.
Angela Merkel ismét a remegéséről beszélt A német kancellár Antti Rinne finn kormányfőt fogadta Berlinben, és a hivatalos rendezvényen ismét remegni kezdett.
Szabad szemmel: Ha bukik Merkel jelöltjének mosolyoffenzívája, Orbán és barátai fontos posztokat szakíthatnak (Külföld)
Bolsonaro: Ha Merkel és Macron megmutatja, leállítom az erdőirtást A brazíliai erdőirtásokat érintő európai kritikákra reagált a brazil elnök, aki megválasztása utáni egyik első intézkedéseként megkönnyítette az Amazonas-medence esőerdeinek kivágását
Fogy a levegő Angela Merkel körül A „centrista” az udvariasabb kifejezés az elvtelenre. A középen állást leginkább a francia elnök tette saját maga és pártja ideológiájává, de Angela Merkel is ezt vallja már évek óta.
Merkel a legnépszerűtlenebb miniszterét küldte csatába az unió csúcsposztjáért (Külföld)