A legjobb mobiljátékok a héten

Megjelent a díjnyertes The Gardens Between iOS-re, és világszerte elérhetővé vált a Durango.

2019. május 19. 19:30

A cikk folytatása...Friss hírek
World of Tanks Blitz - jutalmakkal ünnepeljük az 5. évfordulót Nagyszerű mérföldköveket tudhat maga mögött a Wargaming tankos játékának csökkentett változata, ezt pedig nem akármilyen módon köszönik meg a készítők.
Egy gombbal is játszható a Super Smash Bros. Ultimate Egy kontrollermodder fogott egy dobozt, egy gombot, és megteremtette a legegyszerűbb Smash kontrollert.
Elhunyt Andy O'Neil, a Bluepoint Games egyik alapítója Olyan játékok fejlesztéséből vette ki a részét, mint a Shadow of the Colossus remake vagy a Metroid Prime-ok.
Just Dance 2020 - ez lesz a Nintendo Wii utolsó játéka Egy korszakot fog lezárni a Ubisoft táncolós szériájának idei része.
Xbox Game Pass - újabb négy játék jön júniusban Újabb négy játékkal bővül az Xbox Game Pass-előfizetések felhozatala, igaz, ezek közül csak hármat kapnak meg az xboxosok, hiszen az egyik PC-exkluzív lesz. Az összes újdonsághoz Xbox Game Pass Ultimate-előfizetés szükséges.
Augusztusban érkeznek a nem referencia Navi kártyák Mindenki legnagyobb örömére már 100 százalék, hogy jönnek az egyedi tervezésű RX 5700-as Radeonok.

Durango: Wild Lands - megjelent a dínós MMORPG Világszerte elérhetővé vált a Nexon online játéka, amely leginkább mobilos ARK: Survival Evolvedként írható le.

Top hírek:
Idén is megválasztották a tévék királyát A mezőnyt egy kicsit foghíjasnak érezzük, 2-2 OLED és LED LCD tévét eresztettek egymásnak, a győztes pedig ....
20 ezer forint epizódonként a Minecraft: Story Mode Nem elírás, a Minecraft: Story Mode Xbox 360-as változatát valóban 20 ezer forintért árulják epizódonként a konzol piacterén. Mielőtt azonban lecsapnátok az év akciójára, eláruljuk, hogy miért van ez így.
Top-flow CPU hűtés Thermaltake módra Az alacsony profilú kivitelnek biztos jónéhányan örülnek majd, ha szívükbe fogadják a túlspilázott ventilátor látképét.
The Boys - ütős új előzetest kapott a rendhagyó szuperhősös sorozat Az Amazon képregényen alapuló alkotásában bizony nem a jelmezes banda csapat lesznek a jófiúk.
The Division 2 - minigunnal támad a Gunner Megérkezett a Tom Clancy's The Division 2 legújabb specializációja. A The Gunner igazi nehézfiú: egy hatalmas minigunnal a kézben szórja az ólmot, ezzel pillanatok alatt elpusztítva akár egy teljes osztagot.
Monster Hunter World: Iceborne - Hamarosan indul a PS4-es béta Első körben azok vethetik bele magukat a tesztelésbe, akik rendelkeznek PlayStation Plus előfizetéssel.