Elájult az egyik TV2-s dolgozó, mikor a Jobbik bement a tévébe

Jakab Péter akarta számon kérni, miért nem számolnak be a sajtótájékoztatóikról. Az élő adás közelébe nem jutott, viszont az egyik dolgozó rosszul lett az akció miatt. Jakab szerint terroristának nézte őket.

2019. május 21. 22:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jobbik: Puzsér már nem a jelöltünk A Jobbik részt vesz a főpolgármester-jelölti ellenzéki előválasztás szervezésében, és fontosnak tartja az intézményt. És tudomásul vették, hogy Puzsér Róbert önállóan, a pártok támogatása nélkül vesz...

Akadémiai szabadságot, egyetemi autonómiát követel a Jobbik A magyar akadémiai rendszer reformját szorgalmazta a Jobbik.
Leállítaná a munkaerőimportot a Jobbik Elutasították a kormány munkásszálló-építési programját.
Személycserét jelentett be a Jobbik A párt Jakab Péter szóvivőt javasolja frakcióvezetőnek.
Ősszel tisztújítást tart a Jobbik Az ellenzéki párt országos elnöksége nem tölti ki teljes mandátumát.
Jól látszik, hol a legnagyobb az ellenzéki átrendeződés Térképre tettük, hogy az EP-választás két nagy vesztese, a Jobbik és az MSZP hol gyengült igazán, illetve hogy a DK és a Momentum hol nyert nagyon sok új szavazót. Szembetűnő átfedéseket találhatunk.

A külképviseleteken szavazó magyarok majdnem harmada a Momentumra szavazott A DK, a Fidesz és különösen a Jobbik szerepelt gyengébben a nagy átlagnál.
Gyöngyösi Márton lesz a Jobbik EP-képviselője A listavezető-elnökhelyettes kapja a párt egyetlen mandátumát.
Klárára, a Fideszre és a karaktergyilkosságra mutogatnak Nagyot bukott a Jobbik, az MSZP-Párbeszéd és az LMP vasárnap. Úgy tűnik, a felelősöket nem maguk között, hanem mások soraiban találták meg. Alig hallani önkritikát.
A Momentum ünnepelt, a Jobbik és az LMP viszont nagyot bukott Még maguk a Momentum párttagjai sem számítottak két mandátumra.
Jobbik: Az önmagában győzelem, hogy a párt még él A párt levonja a tanulságokat abból, hogy kevés szavazatot kapott.
Füstbombák és csörgő órák: látványosan zárta kampányát az ellenzék Megtartották EP kampányzáró eseményeiket az ellenzéki pártok. Az MSZP beütné a szeget a NER koporsójába, a Jobbik megszüntetné a bérrabszolgaságot, az LMP megmentené a Földet, a Mi Hazánk egy harmadik...