Geoffrey Rushnak minden idők legnagyobb rágalmazási kártérítését ítélték meg Ausztráliában

A Daily Telegraph azt állította, a színész szexuálisan zaklatta egy fiatal kolléganőjét. Most fizetniük kell.

2019. május 23. 14:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

50 éves palackposta feladóját keresik Ausztráliában Egy gyerek ötven éve üvegbe zárt üzenetét találta meg egy halász az Eyre-félsziget nyugati partjainál. (Zöldzóna)

Óriáskígyók csatáztak a kígyók világnapján Az óriáskígyók versenyét egy piton nyerte Ausztráliában.
Ezer km-t autóztak a szüleik autóját elkötő gyerekek Az eset Ausztráliában történt.
Már szuperbaktériumokat hordoznak a sirályok Ausztráliában A madarak a hulladékok között és a szennyvízben való kutakodás során érintkeznek a baktériumokkal. (Zöldzóna)
Egyben nyelte le a piton a krokodilt A fotó Ausztráliában készült.
Szuperbaktériumokat hordoznak a sirályok Ausztráliában Antibiotikumoknak ellenálló szuperbaktériumokat hordoznak a sirályok szerte Ausztráliában - figyelmeztetnek helyi kutatók.

Évi több mint 2 milliárd hüllőt, madarat és kistestű emlőst ölnek meg a házi macskák Ausztráliában A városi macskák évente sokkal több állatot ölnek meg négyzetkilométerenként, mint a vadon élő társaik.
Ennyien halnak meg dohányzás miatt Naponta 17 ember halálát okozza a dohányzás Ausztráliában - derült ki a témában született eddigi legátfogóbb tanulmányból. ...
Megvan a 2020-as Forma-1-szezon első versenynapja Március 15-én, Ausztráliában kezdi az ünneplést a 70 éves versenysorozat.
Klóros és sós víz mellett hirdette a telefonjait a Samsung Ausztráliában A helyi fogyasztóvédelmi hivatal szerint olyan helyzetekben mutatták be a telefont, ahogy nem is lehet használni.
Geri Horner ismét lelép a Spice Girlsből Úgy tűnik, elég nagy kavarodás van a Spice Girls háza táján: Mel B ugyanis a Spice World turné utolsó állomásán a színpadon jelentette be: a koncertek Ausztráliában folytatódnak. Erről azonban nem biz...
Instázók miatt építettek WC-t Ausztrália egyik legnépszerűbb turistacélpontja közelébe A Délnyugat-Ausztráliában található Perth turisták körében legnépszerűbb helye egy csónakház, aminek az az egyetlen baja, hogy nincs a közelében WC.