John Travolta megmutatta gyönyörű lányát - A 19 éves Ella nádszálkarcsúra fogyott

Ella Bleu Travolta szebb, mint valaha: duci tiniből gyönyörű nővé érett.

2019. május 24. 6:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

John Travolta drasztikusan megváltoztatta a külsejét - Egyre kevésbé hasonlít a régi önmagára Legfrissebb fotóján alig ismertük fel John Travoltát.

Friss hírek
Magyarországon van Hollywood legdögösebb színésznője - Fotók Megérkezett a tengeren túlról a Marvel-filmek királynője, aki éppen a Népszínház utcában forgat.
Kylie Jenner már behódolt: íme a 2019-es nyár 5 körömtrendje - Fotók Bye-bye francia körmök.
Tudósok állítják: Alig 100 év múlva így fog kinézni az emberi test Kasun Ratnayake, a Spanyol toldeoi egyetem tudósa azt próbálta kideríteni, hogy miként hat a mai modern technológia az emberi test fejlődésére. Kutatócsapata egy 3D-s modellel ábrázolta, hogy 2100-ra a túlzott mobilhasználat hogyan alakítja majd a nyakcsigolyákat, a gerincet, a koponya alakját, sőt a szemet is.
Miért hosszabbítja meg az életet a strandolás és a kert? Heti 2 óra már elég egy új kutatás szerint Nemcsak a testedzés oldhatja a stresszt, a természetben töltött idő már önmagában is hatásos.
Akkor is feltartóztathatatlanul dúl a Trapp-Goulart románc, ha közben fotózzák őket Minden idők egyik szexi-romantikus fotósorozata érkezett Míkonoszról: a brazil modell és a német focista akkor is nyalja-falja egymást, ha fotózzák őket.
Tíz fokot esik a hőmérséklet - Zivatar és szélvihar söpör végig az országon A frontérzékenyek most sem lesznek boldogok.

Pitbull miatt csapta le a haját John Travolta

Top hírek:
Csak csajozni akart, ezért lépett be a színjátszókörbe napjaink egyik legismertebb színésze A csinos nők miatt lett színész Michael Caine. A kétszeres Oscar-díjas 86 éves színész állítja: annak köszönheti a mesés karrierjét, hogy mindig is a szép nőkön tartotta a szemét. Fiatalon sokat mászkáltunk klubokba, ott figyeltem fel egy csapat szép lányra. Együtt elvonultak valahová. Kiderült, színjátszókör tagjai voltak.
Másképp hatnak a nőkre a gyógyszerek, mint a férfiakra: Ez az oka Durva, melyik nemnél hatnak kevésbé.
Gaál Noémi: Túl vagyok a szakításon Kiheverte zátonyra futott jegyességét Gaál Noémi. S most az is kiderült, hogy Maloveczky Miklóssal már fél éve nem alkotnak egy párt.
Szakított Pamela Anderson, meggyőződése, hogy évek óta csalta őt a szerelme Szörnyetegnek nevezte fiatal fiúját Pamela Anderson. Az 51 éves kebelcsodát felszarvazták, ő pedig világgá kürtölte a fájdalmát az Instagramon. Meggyőződése ugyanis, hogy a nála 18 évvel fiatalabb francia focista, Adil Rami több nővel is megcsalta őt a két év alatt, míg egy párt alkottak. Néhány napja rájöttem: végig kettős életet élt.
Öt egészséges étel, amit éjfél után is bűntudat nélkül fogyaszthatsz el Ezeket bűntudat nélkül nassolhatjuk akár az éjszaka közepén is.
Százezreket költött kokainra egy férfi, majd a metró elé rugdosta az embereket videó Paul Crossley több mint 200 ezer forintnyi fontért vásárolt magának crack kokaint, mielőtt ártatlan embereket rúgott volna az érkező metrókocsik alá Kelet-Londonban. A 47 éves férfi véletlenszerűen választotta ki áldozatait, akiket hátulról támadott meg, és próbálta őket a szerelvények alá lökni. Szerencsére mind a két sértett ép bőrrel megúszta az esztelen támadást.