A Bayern végül simán nyerte a Leipzig elleni Német Kupa döntőt

A Bayern végül simán nyerte a Leipzig elleni Német Kupa döntőt hir német német kupa Bayern München Leipzig panucci szo, 05/25/2019 - 23:12 Gulácsi és Orbán sem tudta megállítani a bajorokat, háromgólos vereség lett a vége   NÉMET KUPA DÖNTŐ 2019.

2019. május 25. 22:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nagy öröm érte a magyar válogatott kapusát Hatalmas az öröm az RB Leipzig kapusánál

Bayer: Auf Wiedersehen! Még nem tudni, hogy ki lesz az EB elnöke, de azt már lehet tudni, hogy ki nem lesz. Weber nem lesz. Az a Weber, aki elárulta barátait, saját politikai közösségét, az eszméket és értékeket.
Visszatér Dortmundba a Bayern védője Mats Hummels három év után tér vissza a sárga feketékhez.
Ribéry még két évet és egy nagy csapatot akar A Bayern Münchentől távozó francia futballista 36 évesen is nagy dolgokat tervez.
Bayer: A román politikusokhoz szólok Ne feledjük: ez a román politika, ezek a román politikusok. S persze éppen ilyenek az unió politikusai is, tisztelet a kivételnek. Ne feledjük: megint csak magunkban bízhatunk.
Bayer: A románokhoz Nézem az eltorzult arcaitokat a televízióban, nézem, ahogy rárontotok egy maroknyi magyarra, rárontotok egy temetőre, rárontotok a halottak nyughelyére, sírkeresztekre.

Bayer Zsolt: Vérlázító, ami történik, ennek következménye kell legyen! A Magyar Nemzet publicistája szerint a román mint nemzet nem ilyen, a heccelőket viszont felelősségre kell vonni.
Csütörtöki sport - Európa legrangosabb címe felé lépne a Fradi A Bayern és a Real is megkezdi szereplését Felcsúton.
Lemondott a Bayern James Rodriguezről 42 millió eurót nem akartak fizetni érte, mert nem volt annyira meggyőző az előző két év.
Manipulált képpel akarta Bayer bebizonyítani, hogy Juncker szájon csókolt egy férfit Az eredeti képen egy egészen más politikus kap tőle nem száj- hanem homlokpuszit.
Óriási összeget mozgósítana a Bayern a Juve sztárjáért Szükségük van a vérfrissítésre.
Sikere kulcsszereplőjével hosszabbítana a Dortmund Jövőre megtörnék a Bayern sorozatát.