A Disney sem kér Georgia államból az abortusztörvény miatt

A Netflix után a Disney sem akarja az abortuszt lényegében betiltó államban folytatni a forgatásait.

2019. május 30. 14:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Georgia Hunter - A szabadság illata "Néha találsz egy könyvet, ami megmozgat, ami veled marad, és megköveteli, hogy megoszd másokkal is. Egy történetet, ami egyszerre szívszorító és örömteli. Ami túl valószínűtlen, hogy igaz legyen, még...

10 szépségtipp, amit a Disney hercegnők tanítottak meg nekünk Ha jobban odafigyelünk a mesékre, rengeteget tanulhatunk a hercegnőktől.
PlayStationös ex-főnökkel erősít a Disney videojátékos fronton A Sony kötelékéből érkezett igazgató segít majd minőségi videojátékokat faragni a Disney franchise-aiból.
Megölte az új Oroszlánkirályt a Disney a nagyravágyásával Az 1994-ben bemutatott klasszikus rajzfilm fotorealisztikus remake-je olyan, mintha az ember félelmetes tárlatvezetésen venne részt egy virtuális természettudományi múzeumban ahol már csak annyi hiá...
Már csak pár millió dollár hiányzik a Végjátéknak, hogy az Avatart megelőzze A Disney és a Marvel-rajongók erőfeszítései aranyat érhetnek.
Sötét Disney - Az igazi és megrettentő történetek a klasszikus mesék mögött Nem éppen gyerekeknek való mesék.

Ez volt a 20 évesen elhunyt Disney-sztár utolsó fotója - Apja tette közzé a képet Cameron Boyce-ról Senki nem gondolta volna, hogy másnap reggel már nem tudják felkelteni.
Szijjártó: Ungaria sprijină Georgia pentru a-şi dezvolta relaţiile cu UE şi NATO Batumi/Budapesta, joi, 11 iulie 2019 (MTI) - Ungaria sprijină Georgia pentru a-şi consolida relaţiile cu Uniunea Europeană şi NATO pe mai multe niveluri, a declarat, joi, Péter Szijjártó, ministrul un...
A Mulan előzetese minden idők egyik legnézettebbje lett Rengetegen kíváncsiak a Disney legújabb élőszereplős filmjére.
Georgia elleni szankciókat sürget az orosz parlament A képviselők határozottan elítélik a szűnni nem akaró oroszellenes provokációkat Georgiában.
Sok fiatalnak halálos a hírnév  Néhány héttel huszadik születésnapja után meghalt a Disney csatorna egyik fiatal tehetsége, Cameron Boyce. A fiatal halálának okát egyelőre nem tudni, de azt igen, hogy egyre több ifjú híresség ...
Látványos lesz az élőszereplős Mulan film Megjött az első előzetes a Disney Mulan-filmjéhez: az 1998-as rajzfilm most készülő élőszereplős verziója elég jól néz ki ebben a másfél percben.