Összerántották a Doom és a Wolfenstein fejlesztőit, de az eredmény elég kiábrándító

Ha olyan cégnevek sorakoznak egy videojáték dobozán, mint a Bethesda Softworks és az id Software, a felhasználó majdnem biztos lehet benne, hogy a kezében tartott alkotás remekmű. Ebben reménykedtünk mi is, amikor elindítottuk a Rage 2-t, de aztán nagyon hamar magunkhoz tértünk.

2019. június 2. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Doom: Annihilation - ősszel jön a következő Doom film, még mindig borzalmasnak tűnik A Doom: Annihilation nem kerül mozikba, eleve blu-ray-en adják ki.

Elkészült a Wolfenstein Youngblood és Cyberpilot A készítők egy hivatalos bejegyzésben tették közzé a két játék gépigényét.
Doom II - egy rajongói moddal jóval ijesztőbbé tehetjük a klasszikus lövöldét Az alkotás gyakorlatilag elsötétíti a pályákat, illetve a démonokat is kicseréli másfajta lényekre.
DOOM Eternal - Remekül fest majd a fémtok A játék hivatalos Twitter csatornáján bukkant fel a kép, amely a gyűjtői kiadáshoz járó doboz képét mutatja be nekünk.
Total Chaos - ennél elképesztőbb Doom 2 modot még nem láttunk A Total Chaos annyira gyökeresen megváltoztatja a játékot, hogy magunktól talán fel sem ismernénk a Doom 2-t ebben a formában.
Egy rajongói modnak hála a Doom 3-ban is játszható a sorozat első két része A Doom és a Doom 2 még látványosabb idTech4-nek köszönhetően.

Sorozat készül a Masters of Doom alapján A Deadline jelentése szerint sorozat készül David Kushner 2003-ban megjelent Masters of Doom könyve alapján. Az USA Network egyelőre csak egy pilot epizódot rendelt be, amit James és Dave Franco produ...
Wolfenstein: Youngblood - úgy tűnik, a Denuvo fogja védeni A Bethesda eddig nem igazán használta ezt a másolásvédelmet, de valószínűleg most meggondolta magát.
A Youngblood lesz az első Wolfenstein játék, ami cenzúra nélkül jelenik meg Németországban Minden korábbi címből ki kellett irtani a náci jelképeket, ezúttal megúszták.
Demake-verziót kapott a DOOM Eternal előzetese Az E3 során bemutatott friss DOOM Eternal-trailert egy lelkes rajongó újraforgatta a Doom II grafikus motorját használva. A két videó pedig remekül ábrázolja a videojátékok fejlődését az elmúlt 25 évb...
Az eredeti Doomban alkották újra a Doom Eternal trailerét, így is brutális A Doom rajongók ismét bebizonyították, hogy nem ismernek lehetetlent.
Wolfenstein: Youngblood - tartalmasabb lesz az előző részeknél Ráadásul a Wolfenstein: The New Colossustól megörökölt technológia miatt az ár-érték arány is jobb.