Már nem Schmidt Mária irányítja a Sorsok Háza projektet

A holokausztmúzeum kialakítását a jeruzsálemi Jad Vasem volt vezetőjére bízták.

2019. június 4. 14:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A nap legfontosabb hírei 2019. június 12. Leszavazta a Fidesz az otthonápolási díjak megemelését, Schmidt Mária szerint lehet, hogy Soros nem zsidó.

Friss hírek
Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű első felvonulási épületeinek kivitelezése A telephelyen mától folyamatos lesz a munkavégzés.
Orbán stratégiai fontosságúvá minősítette a csődbe állt szigetszentmiklósi fociklubot Csapata sincs a stadionépítésben tönkrement szervezetnek.
"Az egyik megnyeri, aztán hárman összefognak, és csodát csinálnak Budapesten" A frekventált helyeken meglepően sokan mentek el szavazni a budapesti főpolgármester-jelölti előválasztás első napján.
Valami megmozdult Pakson Elkezdődtek a munkálatok az atomerőmű területén.
Klublegenda irányítja tovább a Real második csapatát Legközelebb talán már Zidane-t is ő váltja.
Összevertek egy férfit a Nyugati téren, a rendőrség keresi őket Két 20-30 év körüli férfit keres a rendőrség.

A Fortepan megmutatja, Schmidt Mária elrejti Fillérekből, állami támogatás nélkül született és működik a legnagyobb online fotóarchívum, aminek kincseire most Schmidt Mária rászállt. A Fortepan anyagából nemrég nyílt kiállítás a Magyar Nemzeti ...
Schmidt Mária elmondta, meddig kell az EU-ban maradnunk A Terror Háza Múzeum főigazgatója szerint ameddig több az előnye, mint a hátránya addig ott a helyünk.

Top hírek:
Még stabil a tigrisszúnyog populációja Magyarországon A Magyarországon megtalálható fajok a nyugat-nílusi vírust, bőr- és szívférgességet, illetve usutuvírust terjeszthetnek.
Amerikában megint moziba küldik a legutóbbi Bosszúállókat, új jelenetekkel
Sandra Bullock vázolta a Féktelenül folytatását, ahol járókerettel szállna buszra Keanu Reevesszel A riporterek kérdezték...
Ez a 10 éves kislány a legfiatalabb, aki megmászta a 914 méteres El Capitant
Megdöbbentő felfedezés: pluszcsont nőhet a koponyára, ha túl sokat mobilozunk Mintegy 1200 röntgenfelvételt vizsgáltak meg abban a kutatásban a szakemberek, melyből kiderült, a testünk igyekszik kompenzálni, hogy állandóan előrehajtjuk a fejünket.
Jövőre is lesz nemzeti konzultáció, Rogán Antal megígérte Kiegészítik a családvédelmi akciótervet.