Vereséggel kezdte a világliga szuperdöntőjét a női vízilabda-válogatott

Bíró Attila csapata következő mérkőzését szerdán játssza.

2019. június 4. 20:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bíró Attila: "Könnyű gólokat ajándékoztunk az ellenfeleknek" A magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint ezek ellenére sem kell kétségbe esni amiatt, hogy az együttes hatodik lett a hazai rendezésű világliga szuperdöntőben. ...

Női vízilabda világliga szuperdöntő - Kikapott az ausztráloktól, hatodik a magyar csapat A hatodik helyen végzett a magyar női vízilabda-válogatott a Duna Arénában zajló világliga nyolccsapatos szuperdöntőjében: Bíró Attila együttese a vasárnapi helyosztón 12-7-es vereséget szenvedett...

Friss hírek
Tizenhat tonna kokaint szedtek le egy teherhajóról Philadelphiában Épp Európába tartott volna.
Most a Szent István parkba pöffeszkedett bele egy tahó parkoló
Válogatottat igazolt a Paks Center poszton erősítésre volt szükségük.
Elfoglalhatják a V4-ek az egyik brüsszeli csúcsintézményt Lapinformációk szerint az Európai Bizottság (EB), az Európai Tanács (ET) és az Európai Parlament (EP) elnöki székéért, illetve az unió kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének tisztségéért vannak versenyben a visegrádi négyek
Végre lengyelül is elolvashatjuk Semjén Zsolt kilencedik könyvét A Földön és égen egyéni gondolatok és élmények színes kavalkádja.
Végül mind belehalunk, ha pár dollárért kiirtják az esőerdőt Brazíliában környezetvédőket ölnek meg az őserdőben, ehhez képest mi képtelenek vagyunk szelektíven gyűjteni a szemetet. Ez a harc már nem a cuki állatokért, vagy az unokáink unokáiért megy, mondja a Greenpeace brazil vezetője.

Az ötödik helyért játszhat a női vízilabda-válogatott Bíró Attila csapata vasárnap az Ausztrália-Kanada párharc győztesével találkozik.
Harmadik helyen végzett a csoportjában a női vízilabda-válogatott Bíró Attila együttese pénteken a hollandok ellen játszik a negyeddöntőben.

Top hírek:
Bullshit a Hír Tv műsorába a halottgyalázás belefér, a tények már nem Június 2-án meggyilkoltak egy kereszténydemokrata német tartományi politikust, amely egész Európában politikummá vált. Az eset azt is mutatja, milyen ízléssel, tudással és hátsó szándékkal nyilatkoznak a magyar kormány kedvenc terrorszakértői.
Sarka Kata testhezálló szerelésben - Szülés utáni alakját agyondicsérik Sarka Kata edzőtermi fotóján remek formában van.
Hableány: volt bárki a Viking kormányánál a tragédia pillanatában? Az egyik áldozat hozzátartozójának ügyvédje szerint a Viking ukrán kapitánya pezsgőt ihatott a katasztrófa előtt.
Megkezdhetik az illegális migránsok kitoloncolását az amerikai hatóságok Erről írt Trump elnök Twitter-bejegyzésében.
Magyarország biztonsági helyzete stabil a honvédelmi miniszter szerint Megújul a Magyar Honvédség.
Megölte a feleségét, majd magával is végzett egy férfi Tiszafüreden Szakértők bevonásával vizsgálják a férfi halálának a körülményeit.