Májusban is piacvezető a TV2 Csoport

2019 májusában a TV2 Csoport ismét mindhárom vizsgált célcsoportban (4+, 18-59, 18-49 évesek) megelőzte az RTL Magyarországot, s a teljes lakosságot tekintve előnye már 5,4 százalékpontra nőtt. Emellett a TV2 is tovább tudta növelni előnyét a teljes lakosság körében egész napos viszonylatban az RTL Klubbal szemben 2,1 százalékpontra (SHR%: TV2: 11,3%, RTL Klub: 9,2%, Live adatok alapján), s így ebben a célcsoportban májusban is a legnézettebb tévécsatorna lett.

2019. június 6. 13:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megnősült az RTL Klub sztárja - Gyönyörű menyasszonyát a Balaton partján vette feleségül Sárközi Ákos a hétvégén megnősült Tihanyban.

Pakisztáni politikusok véletlenül macskás filterrel közvetítették a Facebookon a sajtótájékoztatójukat A Saturday Night Live stábja néhány hete viccelődött ezzel, erre megtörténik.
Ő az RTL Klub híradósának új szerelme - Az esti JOY-gálán mutatkoztak először Szabados Ágnes a tegnap esti JOY Social Media Awardon jelent meg először új párjával.
Az RTL Klub műsorvezetője volt - Az 52 éves Balázsy Panna ma ezzel foglalkozik Balázsy Panna hosszú éveken keresztül volt az RTL Klub műsorvezetője, ma már teljesen mást csinál.
Az RTL Klub a legjobbkor húzta elő a gazdás realityjét A Házasodna a gazda nulladik epizódja kifejezetten kedvesre sikerült egy olyan pillanatban, amikor egyre több városi érez rá a vidéki életre.
Az RTL és a TV2 is megbolygatta a műsorrendjét Az RTL Klub esetében lehetett tudni, hogy a Konyhafőnök után áttérnek a nyári műsorrendre. A TV2 esetében viszont úgy tűnik, hogy azért módosítottak a műsorrenden, nehogy a konkurencia új sorozata túl...

Az RTL Klub sármos sztárja volt - Ma tetoválóművészként keresi a kenyerét Törőcsik Dániel két éve tetoválóművészként dolgozik.
Elstartolt az Xbox Game Pass Ultimate, már mi is előfizethetünk Az Xbox Live Goldot és az Xbox Game Passt is magába foglaló előfizetés mától elérhető.
Egy hétig állt csak Nyerges Zsolt neve a szolnoki aréna homlokozatán Az RTL Klub Híradója utánajárt, a városi vízilabdacsapatot működtető alapítvány volt az ötletgazda, a város viszont máshogy dönt az elnevezésről.
Kiderült, mennyit kell majd fizetni az RTL Klubért Az RTL Magyarország hétfői sajtóreggelijén több érdekességről is beszámoltak a médiavállalat vezetői, így például kiderült, hogy elkészült a terjesztést is szabályozó új ÁSZF, amely tartalmazza az áta...
25 éves a lombikbébiprogram a Semmelweis Egyetemen Az RTL Klub Híradója ott járt a jubileumot ünneplő egyetemen, ahol a több, ma már felnőtt egykori lombikbébi mesélt magáról.
Ferenc pápa örült a magyar fociválogatott által dedikált meznek A repülőn adta neki át az RTL Klub stábja.