Bemutatkozott a Darksiders: Genesis (PC, PS4, XO, Switch, Stadia)

Érkezik a sorozat legújabb része, amely egy ARPG mellékág lesz, benne mind a négy lovassal.

2019. június 6. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Darksiders III - véletlenül elérhetővé vált a még meg nem jelent DLC Egyelőre még a fejlesztők sem értik, mi lehet a probléma, de néhány Xbox játékosnak már elérhetővé vált a legújabb DLC egy befejezetlen verziója.

Megvan a Luigi's Mansion 3 megjelenési dátuma? Ezúttal az Amazon mexikói részlege szivárogtatott. Érdemes egyelőre pletykaként kezelni a dolgot, de ha hihetünk a híreknek, akkor Luigi kísérteties kalandja nem sokkal a Switch Lite megjelenése után ...
Októberben jöhet a Luigi's Mansion 3 (Switch) A mexikói Amazon az előrendelőknek kiküldött emailben napra pontos dátumot adott meg a premierről.
Idén biztosan nem kap ráncfelvarrást a Switch Most, hogy a Nintendo Switch Lite bemutatkozott, adja magát a kérdés, hogy megkaphatjuk-e idén a Switch korábban szintén pletykált "Pro-kiadását" is. A Nintendo of America elnöke, Doug Bowser lehűtött...
A Nintendo bejelentette új, hordozható minikonzolját Érkezik az új Nintendo Switch Lite.
Tetris 99 - érkezik az offline multiplayer Nem kell netre másznunk a multihoz! A Nintendo Switch népszerű tetrises battle royale-játéka hamarosan újabb DLC-t kaphat, amely segítségével helyi többjátékos mókát indíthatunk a barátainkkal.

Nintendo Switch Online - tízmillió előfizető A Nintendo elnöke, Shuntaro Furukawa nemrég megtartotta a cég befektetőinek tartott éves beszámolóját, ahol kiderült, egyelőre nagyon hasít a tavaly szeptemberben indult Nintendo Switch Online.
A Remnant: From the Ashes világai Rhom romba dőlt tájai után két további Remnant: From the Ashes-világról is lerántotta a leplet a Darksiders harmadik részét is készítő Gunfire Games. Ezúttal az emberiség főhadiszállása, a Ward 13 és ...
A Nintendo Switch idei játékai nem forradalmiak, de ez nem jelenti, hogy unatkozni fogunk Egy rövid kirándulás alkalmával kipróbáltuk és meglestük a hibrid konzolra a Nintendótól és más stúdióktól idén érkező játékok színe-javát.
A heti játékmegjelenések és filmpremierek Megkezdődött július, vagyis a Stranger Things hónapja; csütörtökön rajtol el a sorozat harmadik évadja, melyhez ezúttal egy játékot is kapunk. De a héten érkezik még a Sea of Solitude, és sok-sok kala...
Okostelefonokon és táblagépeken is játszhatunk majd Tetris battle royale-t A Switch után nemsokára telefonon is összemérhetjük Tetris tudásunkat másik 99 emberrel, de nem szimplán a Tetris 99 portját kapjuk meg.
A Google Stadia játékaid akkor is megmaradnak, ha azokat már nem lehet megvenni A Stadia feje maga erősítette meg, hogy bármi is történjék az adott játékkal, a korábbi vásárlók mindig hozzáférhetnek majd.