Dzsudzsáktól Ganxstáig mindenki Nagy Lászlót élteti

Remek videó összeállítással tisztelegnek a pályafutását lezáró Nagy László előtt

2019. június 6. 19:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Keserű szájízzel hagytam el a pályát mondta Nagy László az utolsó mérkőzése után A magyar kézilabda klasszisának pályafutása ezzel a BL-döntővel ért véget.

Nagy László válla rendben a BL-döntőre, Sterbikről nincs biztos hír Egy sérülést megúszott a Veszprém a BL-döntőre. Ha Sterbik kidőlt, 17 éves ifi pótolja a Vardar ellen.
A csapatból mindenki a győzelemre gondol David Davis, Nagy László, Momir Ilic, valamint Lékai Máté saját honlapjuknak beszéltek a várakozásaikról.
Szemetesen állt bosszút Blagotinsek Nagy László kifejezésével élve csütörtök este a férfi kézilabda-bajnoki döntő első meccsén a Veszprém legyalulta (35-24) a bajnoki címvédő Szegedet. Nagy kérdés, a vasárnapi, 3300 néző előtt Szegeden ...
Nagy László: Gyakorlatilag begyalultuk a Szegedet A Telekom Veszprém és a magyar válogatott kézilabdázója mellett Bánhidi Bence, és a két spanyol edző értékelte a férfi kézilabda döntő első mérkőzését.

Csodás meccsel búcsúzott a veszprémi közönségtől Nagy László Nagy előnnyel mennek a döntő visszavágójára.
Ilics is befejezi a kölni négyes döntőben Nagy László után a másik BL-győztes veszprémi átlövő is visszavonul.
Külföldiek vezetik a bajnoki döntőt  Íme egy döntés, ami előzetesen valamennyi érdekelt tetszését elnyerte: a SzegedVeszprém férfi kézilabda bajnoki döntőket külföldi bírók vezetik.  A szövetség vezetése úgy véli, mivel a veszprémiek...
Külföldi bírók és videóbíró is lesz a VeszprémSzeged-kézidöntőn Nagy László alelnöki posztja miatt is hívnak külföldieket a bajnoki párharcra.
A nap legfontosabb hírei 2019. május 10. Orbán nem áll ki a tévévitára, Nagy László visszavonul. Ez történt pénteken.