Holtan találtak meg egy eltűnt brit turistát Peruban

Valószínűleg megcsúszott és szakadékba zuhant.

2019. június 7. 5:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Már hárommilliós a venezuelai menekülttömeg Kolumbia és Peru a nemzetközi közösséghez fordult azért, hogy segítsen megoldani az utóbbi években országaikba érkezett mintegy kétmilliós venezuelai menekülttömeg okozta gondokat - derült ki hétfőn.....

Copa America 2019 Menetrend, eredmények és tabellák Copa America 2019 Menetrend, eredmények és tabellák hir Copa America eredmény Amerika panucci h, 05/27/2019 - 13:57 Brazília ad otthon...

Friss hírek
Tárgyalásán lett rosszul, meghalt a megbuktatott egyiptomi elnök A jelentés szerint a 67 éves Mohamed Murszi egy meghallgatáson vett részt az ellene kémkedési vádakkal indított bírósági eljárás keretében, amely után elájult, majd rövid időn belül meghalt.
Meghat a bíróságon az előző egyiptomi elnök, Mohamed Murszi
Ismeri a kőkemény brooklyni zsarukat? Azokat, akik öt órán keresztül fáradoznak egy cica megmentésén
Világrekord az óceántisztításban: 633 búvár dolgozott egyszerre És együtt több mint 700 kilogramm hulladékot gyűjtöttek.
Focimeccset nézők között robbantottak Nigériában A merényletet vélhetőleg a Boko Haram tagjai követték el. A vérontásban több mint 40-en meghaltak.
A Bataclan-merénylet áldozataként ismertek el egy férfit, aki azóta lett öngyilkos Súlyos depressziója alakult ki a férfinak a támadás után, végül végzett magával. Ő a párizsi támadássorozat 131. halálos áldozata.

Nagyerejű földrengés volt Peruban A 7,5-es erősségű rengés az ország északi részét érintette.
47 évvel fiatalabb vőlegénye kedvéért szűkíttette vagináját még az esküvő előtt dobták Peruban énekesnőként ismert az a Juana Bustos, aki 74 évesen egy 27 éves férfival készült összekötni életét. Bustos gondolt egyet, és kés alá feküdt, hogy meglepje 47 évvel fiatalabb szerelmét, így el...

Top hírek:
Majdnem ötvenmillióan maradtak áram nélkül Dél-Amerikában - videó Nem tudják, mi okozta az áramkimaradást.
Civil repülőteret támadtak Szaúd-Arábiában a húszi lázadók A jemeni polgárháború ismét átcsapott a helyi kormányerőket támogató Szaúd-Arábiába.
Mégsem nyert az AfD polgármester-jelöltje A második fordulóban fordított a CDU a szélsőjobb jelöltjével szemben az egykori NDK városában.
Bevándorló fosztotta meg a német szélsőjobbot az első polgármesteri helytől Az első fordulóban még az AfD jelöltje nyert Görlitz polgármester-választásán, de amikor csak két jelölt maradt, összeállt ellene a többi párt.
Szovjet tankkal terrorizálta egy lengyel kisváros utcáit egy részeg férfi Avagy másképp mondva: Grand Theft Auto VI: San Pajeczno.
Világrekord az óceántisztításban: 633 búvár dolgozott egyszerre És együtt több mint 700 kilogramm hulladékot gyűjtöttek.