Azerbajdzsán - Magyarország, a kezdősorok

Azerbajdzsán - Magyarország, a kezdősorok hir magyar magyar válogatott EB2020 Európa Bajnokság panucci szo, 06/08/2019 - 17:55 Szoboszlai is kezd Azerbajdzsán ellen   Azerbajdázs - Magyarország kezdőcsapatok Azerbajdzsán: Agayev Medvedev, Mammadov, Hüseynov, Krivotsyuk Ricard Almeyda, Qarayev, Nazarov Emreli, Dadasov, Seydayev Magyarország: Gulácsi Lovrencsics, Baráth, Willi Orbán, Korhut Nagy Ádám Dzsudzsák, Kleinheisler, Szoboszlai, Nagy Dominik Szalai   A mérkőzés kezdési időpontja 2019.

2019. június 8. 16:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A salzburgiak elengedik Szoboszlai Dominikot az Arsenalhoz Csakhogy két feltételnek teljesülnie kell, hogy az átigazolás is megvalósuljon. Ha összejön, akkor ő lesz az új Détári? Vagy ő is csak egy elveszett tehetség lesz?

Lag­zin ej­tett ámu­latba min­den­kit Szalai Ádám - videó Elképesztő felvétel!
Kikapott a női kosárlabda-válogatott az Eb főpróbáján Az Európa-bajnokság június 27-én kezdődik.
López és Simon tette teljessé a legjobb négy mezőnyét Londonban Korábban Auger-Aliassime és Medvedev jutott be az elődöntőbe.
Elődöntős a magyar női kardválogatott Düsseldorfban! A Pusztai Liza, Márton Anna, Katona Renáta trió Fehéroroszországot és Ukrajnát legyőzve jutott a legjobb négy közé a vívó Európa-bajnokság csütörtöki napján.
Premier League óriás vinné Szoboszlai Dominikot Beelőzhetik a többi érdeklődőt.

Megvan az első magyar érem a vívó Európa-bajnokságon Márton Anna bronzérmet nyert a női kardozók versenyében a düsseldorfi vívó Európa-bajnokság hétfői nyitónapján.
Győzött az utolsó csoportmeccsén a női röplabda-válogatott az Európa-ligában Jan De Brandt csapatának ez volt az utolsó hazai tétmérkőzése a hazai rendezésű Európa-bajnokság előtt.
Megküzdött a lóerő az ütőerővel Különleges vendégeket fogadott versenykamionjában Kiss Norbert egy héttel a kamion Európa-bajnokság magyarországi hétvégéje előtt. A kétszeres Európa-bajnok magyar pilóta a szintén Eb-re készülő magya...
Németh Krisztián 1 millió dollárt keres, Nikolics a dupláját Sallói Dániel ugyan a liga egyik arca, a bére alsó kategóriás. Baráth fizetése is publikus.
Új ember a dán válogatott élén Az Európa-bajnokság selejtezőjének D csoportjában Georgiaval és Gibraltárral vannak együtt.
Van egy álmunk, azért dolgozunk A gólszerző Pátkai, a félig gólpasszos Szalai, a kiváló Korhut, Szoboszlai és a győztes másodedző, Cosimo Inguscio értékelte a Wales elleni futballsikert.