Színpadra állt Keanu Reeves, és elhozta az utóbbi idők legjobban várt játékát

A kiberpunk filmek világában otthonosan és hitelesen mozgó Keanu Reeves jelentette be az utóbbi évek legjobban várt videojátékának megjelenési dátumát. A Cyberpunk 2077 után nem azért epekedik már annyira a közönség, mert tudják, hogy biztosan jó lesz, hanem mert már három éve fejlesztik úgy, hogy senki nem tudta, mikor adják ki.

2019. június 10. 7:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Keanu Reeves véletlenül feleségül vette kolléganőjét - 10 dolog, amit nem tudtál a színészről Keanu Reeves a legnépszerűbb sztár, akit mindenki kedvel.

Keanu Reeves is csatlakozhat a Marvel filmekhez Kevin Feige nagyon szeretné képregényfilmben látni a színészt.
Cyberpunk 2077 - petíció indult, hogy trófea legyen a bekiabálásból Keanu Reeves E3-as szereplése akkorát ment a rajongók körében, hogy most a CD Projekt RED-et győzködik egy egyedi achievement érdekében.
Keanu Reeves-t akarják az év emberének, többezer aláírás van már az ügyben Internet boyfriend, mint tudjuk.
Ön szerint imádnivalóan reagált Keanu Reeves a kérdésre, hogy milyen érzés ennyire imádnivalónak lenni?
Keanu Reeves 2077-ben is velünk lesz, csak azt nem tudni, hogy robotként vagy emberként A Los Angeles-i E3 videojátékos rendezvény minden évben tartogat meglepetéseket, az idei show azonban szokatlanul erős lett. És ebben a Mátrix- és John Wick-filmek főszereplőjének, Keanu Reevesnek is...

9 sztár, akik irtó kedvesek voltak a rajongóikkal Nemcsak Keanu Reeves viselkedik kifogástalanul a rajongóival. Beyonce és Margot Robbie is bebizonyította már, hogy mennyire kedvesek.
E3 2019 - Keanu Reeves lesz a Cyberpunk 2077 legbeszédesebb karaktere A CD Projekt Red szerint egy NPC-hez sem vettek fel annyi párbeszédet, mint Keanu Reeves karakteréhez, szóval a lélegzetelállító színész nem csak úgy beköszön majd a játékban.
Húszéves klasszikusok és Keanu Reeves a 2019-es E3 története Retro hangulat Los Angelesben, mindenki a Final Fantasy VII-tel és a Baldur's Gate-tel akar játszani.
Az E3 2019 10+1 legizgalmasabb bejelentése Nem csak Keanu Reeves és a Cyberpunk 2077 megjelenési dátuma volt fontos az idei rendezvényen.
E3 2019: RTX-es képeken a Cyberpunk 2077 Keanu Reeves mellett a videojátékpiac másik nagy sztárjával, az RTX-effektekkel is összefuthatunk majd lépten-nyomon a Cyberpunk 2077 világában. Sőt, a csilivili grafikáról megérkeztek az első hivatal...
E3 2019 - fontos szerepe lesz Keanu Reeves karakterének a Cyberpunk 2077-ben A színész nem csak egy cameo erejéig csatlakozott a projekthez.