Button: Teljesen elveszik tőlünk a csatákat

A 2009-es világbajnok egyáltalán nem ért egyet azzal, hogy Sebastian Vettelt megbüntették Kanadában, odaajándékozva ezzel a győzelmet Lewis Hamiltonnak. Szerinte nem érdemelte meg.

2019. június 10. 7:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

F1-Archív: Kubica nem kap lehetőséget a Renault-tól Villeneuve szerint nevetségesek a szabályok, Schumacher utoljára áll dobogón, Renault első sor Kanadában, Montoya érkezhet Frentzen helyére az elmúlt két évtized június 24-i híreiből szemezgettünk.

Vettel: A Ferrari megbukott Franciaországban Sebastian Vettel a csalódást keltő szombati időmérő edzés után csak az ötödik helyig tudott visszakapaszkodni. Bukásról beszél a német, de azért még nem adják fel az idei harcot.
Hamilton: Amikor hallottam, hogy Chandhok a bizonyíték, megnyugodtam Lewis Hamiltonnak ugyan voltak álmatlan éjszakái a Francia Nagydíj hétvégéje előtt, de nem amiatt, hogy a Ferrari megpróbálta elvenni tőle a két hete Montrealban aratott győzelmét.
Feleannyi idő alatt nő meg a génmódosított lazac, amit már árulnak is Kanadában Egy gént leszámítva ugyanolyan lazac, mint a többi.
A versenytársak is Vettel pártján a kanadai büntetés megítélésében Az F1-et szerető közvéleményt még mindig lázban tartja a kérdés: most akkor megérdemelte-e Sebastian Vettel a Kanadában kapott büntetését? Erről is kérdezték a meghívott riválisokat a Francia Nagydíj ...
Ezért robbant fel Kanadában a Mercedes-motor Lance Stroll versenyautójában a vadonatúj, második specifikációs Mercedes-erőforrás látványos lángolás kíséretében adta meg magát Montrealban. A gyártó időközben rájött, mi okozta a gondot.

A túlmelegedő fék okozta Norris minden problémáját Lando Norrisnál a fék kezdett túlmelegedni, ez okozott egy olyan szerencsétlen láncreakciót, amely mindössze 8 kör után az angol kieséséhez vezetett Kanadában. A konkrét kiesést viszont nem közvetlenü...
Kérvényezte a kanadai döntés felülvizsgálatát a Ferrari Bár a múlt héten nem nyújtott be fellebbezést a Sebastian Vettel montreali győzelmébe kerülő 5 másodperces büntetés ellen, a Ferrari bejelentette, hogy él másik lehetőségével, és újra összehívja a ver...
Kubica sosem képes nyomni neki A nyolc év után visszatérő lengyel elismerte, hogy Kanadában sem tudta igazán nyomni a gázt. A szenvedő Williamsnél is egyre inkább kikristályosodik, hogy George Russell gyorsabb, mint Kubica.
Abiteboul: Nem felejthetjük el Vettel esetét A Renault főnöke szerint az a baj az F1-gyel, hogy csak beszél és beszél a problémáiról, aztán elfelejti azokat. Azt javasolja, Sebastian Vettel legutóbbi esete erre ne legyen egy újabb példa.
Wolff: Vettel csak még nagyobb bajba kerülhet A Ferrari nem nyújtotta be a fellebbezést a megadott határidőig Sebastian Vettel kanadai büntetése ellen, de az eset felülvizsgálatát szeretnék. Toto Wolff szerint ezzel csak ronthatnak a helyzeten.
Mika Häkkinen védelmébe vette Sebastian Vettelt A kétszeres világbajnok pilóta szerint nem született jó döntés Montrealban.