REJTVÉNY: Try SCE to AUX

Az Akkord Kiadó egyik, az Apollo-programhoz kapcsolódó könyvét nyerheti meg egy szerencsés olvasónk, aki rejtvényünket helyesen megfejti.

2019. június 10. 7:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

MEGFEJTÉS: Tenger a trapézban Az Apollo-programhoz kapcsolódó rejtvénysorozatunk e héten folytatódott. Ma megtudhatják a helyes választ a második kérdésre, és az is kiderül, ki nyerte az Akkord Kiadó ajándékát.

REJTVÉNY: Tenger a trapézban Az Akkord Kiadó egyik, az Apollo-programhoz kapcsolódó könyvét nyerheti meg egy szerencsés olvasónk, aki rejtvényünket helyesen megfejti.
Apollo 11-es szettet adott ki a Lego Különleges szettel készül az emberiség egyik legfontosabb eseménye, a Hold meghódításának 50. évfordulójára a Lego.
MEGFEJTÉS: Leszállás nélkül Ezen a héten indult az Apollo-programhoz kapcsolódó rejtvénysorozatunk. Ma megtudhatják a helyes választ az első kérdésre, és az is kiderül, ki nyerte az Akkord Kiadó ajándékát.

Pavarotti idegroncs volt minden fellépés előtt Ron Howard, a Lánglovagok, az Apollo 13 és a Váltságdíj rendezője készített dokumentumfilmet az énekesről.
REJTVÉNY: Leszállás nélkül Az Akkord Kiadó egyik, az Apollo-programhoz kapcsolódó könyvét nyerheti meg egy szerencsés olvasónk, aki rejtvényünket helyesen megfejti.
Ötven éve indult útjára az Apollo-10 Ez volt a program negyedik emberes repülése, és a második, amely egészen a Holdig jutott.
Hallott már holdrengésről? A zsugorodás okozhatja Még ma is tektonikus aktivitást mutat a Hold erre utal az Apollo-missziók korában történt egyik holdrengés adatainak elemzése.