"Soros" Kovács Zoltán államtitkár ismét kimutatta az összefüggést

Véleménycikk jelent meg az EUobserveren, amelyben Harlan Mandel a kormány médianyomulásáról írt. A kormány válaszát annak hivatalos sajtólevelezője, Kovács Zoltán írta meg, és nem jutott meglepő konklúzióra.

2019. június 11. 14:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Főszerkesztő lehet Kovács Zoltán államtitkár Az államtitkár a Nimród vadászati szaklap szerkesztőségének élére kerülhet.

Kovács Zoltán megszólalt a balesetével kapcsolatban Bízik abban, hogy nincs komolyabb baja a fiúnak.
Kovács Zoltán: Nem támogatjuk Webert A nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkár megerősítette, amit Orbán Viktor mondott a néppárti politikusról.
Kovács Zoltán: Egy gyanús lebukásnak következményei vannak És az, hogy Orbánnal pár hete még nagyon jóban voltak, azért Orbán nem felelős. A Fidesz eredményváróján beszélgettünk a szóvivővel.

Sokan próbálnak fellépni a bevándorlásellenes erőkkel szemben, de ez a kísérlet láthatóan megbukott A kampányban nyilvánvalóvá vált, hogy Magyarországon egyetlen bevándorlásellenes politikai erő van, ez pedig a FideszKDNP szövetsége jelentette ki Kovács Zoltán államtitkár.
Menj a francba! üzente Kovács Zoltán a Washington Post újságírójának A magyar kormányszóvivő mind a tízmillió magyar nevében üzent.
Kovács Zoltán: A Facebook cenzúrát alkalmazott egy magyar cég ellen Kovács Zoltán szerint politikai vagy ideológiai motiváció miatt tilthatta le a Facebook a legnagyobb magyar médiavállalat, a Mediaworks hirdetési fiókját a közösségi oldalon
Kovács Zoltán szerint Soros áll a Magyarországot bíráló republikánusok mögött is Hanyatlik a jogállamiság? Soros. Akkor is, ha jobboldali háttérintézetekre hivatkoznak.