Megvertük Walest is, őszig maradunk csoportelsők!

Telt ház előtt, küzdelmes meccsen nagyon fontos győzelmet aratott a magyar válogatott.

2019. június 11. 22:39

A cikk folytatása...Friss hírek
Annyi Boeing 737 MAX vár javításra, hogy a dolgozói parkolóba is tettek párat A cég washingtoni gyárának parkolójában furcsa dolgokat látni.
Nadalt is meghatotta a Mallorca feljutása és fordítása Kétgólos hátrányból indult a teniszező kedvenc csapata a La Liga osztályozóján.
Halálos baleset történt Zalalövőnél A balesetben az előzni próbáló személygépkocsi vezetője a helyszínen meghalt.
Nem zavarják a kormányt az UNESCO kritikái, folytatják az építkezéseket Tárgyalással rendezné a kormány a Városligetben és a Várban folyó építkezések kritikáit, de a munkák leállítása nem jöhet szóba addig sem.
Egyre nehezebben tagadhatják az oroszok, hogy közük volt a maláj utasszállító lelövéséhez Öt évvel az MH17-es utasszállító lelövése után végre hivatalosan is megneveztek négy gyanúsítottat, a felelősségre vonás azonban még várat magára.
Leépítések voltak az Inside Xbox csapatánál Leépítések voltak a Microsoft belsős tartalomgyártó csapatánál, amelyek a Mixer streamereit és az Inside Xbox műsorvezetőit is érintették. Azt még nem tudjuk, hogy milyen hatással lesz a cég műsoraira mindez.

Top hírek:
Váratlanul távozik a Mokka műsorvezetőnője - Ezért búcsúzott sírva az adás végén Szabó Dóra két és fél év után távozik a Mokka csapatából.
Mik az ARKangyalok szakterületei? Hívd ?ket segítségül ezek szerint!
Tarlós: Az előválasztás agitprop tevékenység Tarlós szerint az előválasztás agitprop tevékenység.
Évek óta húzódik Józsefváros káptalanfüredi gyerektáborának felújítása Eredetileg kézilabdacsarnok is épült volna, de mostanra az egész koncepció megváltozott.
Kálmán Olgára még egy kutyát sem bíznának rá az emberek Egyenes beszéd a kommentszekcióban.
Van egy rossz hírünk a Villám nevű képregényhős rajongóinak