Így látták a Wales elleni összecsapást a válogatott hősei

Szépen kezdődik számukra a nyári szünet.

2019. június 12. 7:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csapatként kell legyőzni a magyarokat Ryan Giggs szívesen elfelejtené Koplárovics nagy meccsét. Bale lassan lendül játékba, kedd este Magyarország-Wales.

Győzött és csoportelső a labdarúgó-válogatott Marco Rossi együttese következő mérkőzését kedden, hazai pályán Wales ellen játssza.
Rossi: Nem a Wales elleni, hanem az azeri lesz a fontosabb meccs Fáradtság helyett inkább motivációt lát játékosain a magyar futballkapitány.
Érvényben maradt a büntetés a Wales elleni meccsre 3 ezerrel kevesebb néző mehet a júniusi Eb-selejtezőre.
Wales a brexitre szavazott Annak ellenére, hogy Nagy-Britanniában már csütörtökön lezajlott a választás, egyelőre csak részeredmények érkeznek. Azt viszont már lehet tudni, hogy

4500 éves erdő fái bukkantak fel a tengerből Wales partjainál Helyi legendák is szólnak a vízbe veszett erdőről.
Ókori erdő bukkant elő a tengerből Wales partjainál Egy walesi tengerparton felszínre került egy 4500 éve a tenger felszíne alatt lévő erdő, amely egy helyi legendát is ihletett.
Szalai pihenővel, Dzsudzsák meccsel készül az EB-selejtezőre Hétfőn kezdi meg a felkészülést az Azerbajdzsán és Wales elleni Eb-selejtezőkre a magyar fociválogatott. A csapat többsége szünet nélkül érkezik a telki táborba.
Betömik a Puskásban a Rákosi-alagutat Jól halad a 2020-as Európa-bajnokság magyarországi meccseinek otthont adó Puskás Aréna építése, amelyet már biztosan egy magyar válogatottmeccsel avatnak fel no­vemberben. A határidőt előrehozták 15-r...
A magyar válogatott bő kerete Azerbajdzsán és Wales ellen A magyar válogatott bő kerete Azerbajdzsán és Wales ellen hir top téma magyar magyar válogatott EB2020 Európa Bajnokság panucci...
Telt ház előtt játszhat a magyar válogatott Wales ellen is Az MLSZ tájékoztatása szerint az összes jegy elfogyott a magyar labdarúgó-válogatott következő hazai meccsére.