Műanyagszemétből készült termékekkel és húsmentes húsgolyóval jön az IKEA

Emellett 2020-ra minden szőnyegben, ágytakaróban, illetve bútorszövetben felhasznált poliészter anyag újrahasznosított poliészterből származik majd.

2019. június 12. 9:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tudtad? Van 5 dolog, aminek minden IKEA terméknek meg kell felelnie A világ minden táján ugyanúgy figyelembe veszik a szempontokat.

Ultramenő újítással rukkolt elő az IKEA! Kis lakásokba tökéletes Kicsi a lakásod? Már nem kell sokat várnod az igazi high tech megoldásra.
Erre kevesen gondolnak: itt a megoldás az egyre kisebb lakások problémájára Új projekteket indít az IKEA...
Az IKEA új termékeit azoknak szánják, akik sokat ülnek a gép előtt Olyan új termékek forgalmazásába kezd az IKEA, amiket kifejezetten a játékosok igényeit szem előtt tartva fejlesztettek, de bárkinek jól jöhetnek, aki sokat ül a számítógépe előtt.

Hamarosan egyedi kiegészítőket is vásárolhatnak a számítógépes játékosok 3D-s Uppkoppla elnevezésű játékkiegészítők kerülhetnek az IKEA polcaira.
Hongkongban jelenhet meg előszőr a robotizált bútor Az IKEA új bútorait azok számára fejlesztik, akik kis helyen élnek.
Az Ikea összerakta kedvenc sorozataink lakásait A Jóbarátok, a Simpson család vagy a Stranger Things ikonikus nappalija nem is olyan elérhetetlen.
Zseniális! Ilyen lenne a Jóbarátok, vagy a Simpson család klasszikus helyszíne Ikea bútorokkal Ez reklám MINDEN
Nagy változás az IKEA-nál, hamarosan még egyszerűbb lesz a vásárlás Hamarosan elérhető lesz az IKEA új appje, amivel a vásárlók nemcsak megnézhetik, de virtuális környezetbe illesztve meg is nézhetik, és online meg is vásárolhatják a bútorbolt termékeit. Az...