Anne Frank naplója gyökeresen megváltoztatta túlélő családtagjai életét

Annét egy vidám, eleven kislányként ismertem, mígnem elolvastam a könyvet, amelynek mélysége egyszerűen hihetetlen jelentette ki a 90 évvel ezelőtt született, tífuszban meghalt kislány, Anne Frank apai ágú unokatestvére, Bernhard Elias egy vele 2009-ben, a Die Welt által készített interjúban.

2019. június 12. 11:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Digitalizálják Anne Frank édesapjának levelezését Anne Frank apjának 1970-es években írott leveleit digitalizálja egy amerikai holokausztmúzeum, hogy online elérhetővé tegyék azokat.

90 éve született Anne Frank
Maori nyelven is olvasható lesz Anne Frank naplója A napló eddig 70 nyelven több mint 30 millió példányban kelt el.

Weber bizottsági elnökségét továbbra sem támogatjuk Gulyás Gergellyel, a Miniszterelnökséget vezető miniszterrel közölt interjút a Die Welt című konzervatív német lap a keddi számában "A zöldekkel és a liberálisokkal is együttműködnénk" címmel.
A németek a klímavédelmet tartják az EU előtt álló legfontosabb kihívásnak Nem a migrációt, hanem az éghajlat és a környezet védelmét tartják az Európai Unió (EU) előtt álló legfontosabb kihívásnak a németek - mutatta ki egy hétfőn ismertetett felmérés, amely az európai parl...
A németek szerint nem a migráció, hanem a klímaváltozás a legnagyobb probléma az EU-ban Nem a migrációt, hanem az éghajlat és a környezet védelmét tartják az Európai Unió (EU) előtt álló legfontosabb kihívásnak a németek mutatta ki egy hétfőn ismertetett felmérés, amely az európai parla...