E3 2019: DOOM Eternal - kilenc perc zúzás

Ugyan láthattuk már mozgás közben a DOOM Eternált, de most befutott egy újabb E3-as demó, ami eddig csak a trailerekből látott helyszíneken játszódik. A hajtás után már nézhetitek is!

2019. június 12. 13:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ősszel újra a pokol vár ránk: érkezik a Doom Eternal Huszonhat éve, hogy az id Software piacra dobta az első Doomot, a videojátékot, ami alapjában határozta meg a máig töretlen népszerűségnek örvendő

E3 2019 - két egyjátékos DLC-t is kap a Doom Eternal Nem csak multiplayer bővítményekre számíthatunk majd az új Doom kapcsán.
DOOM Eternal - Készülődés az E3-ra A folytatás természetesen nem hiányozhat az expóról, a készítők egy rövid teaser videóval fokozzák a hangulatunkat.

Nézzük élőben a Google Stadia előadását! A szóbeszédek szerint a Doom Eternal mellett a Destiny 2 is elérhető lesz a streaming szolgáltatással.
Doom Eternal - menő művészi rajzot villantottak a fejlesztők A most közzétett kép ugyan nem a játékból származik, de azért így is jól bemutatja a pokoli kaland hangulatát.
Doom Eternal - ismét belenézhetünk a játékmenetbe Nem túl hosszú a fejlesztők által bemutatott anyag, de legalább megnézhetünk egy vadonatúj pályát.