Brit toplista: Csúcsra tört a GTA V

A toplista első pozícióját ugyan a Grand Theft Auto V szerezte meg, a hét legnagyobb győztese azonban egyértelműen a Blood & Truth lett, mivel a PS VR játék a második héten is a lista elején végzett.

2019. június 12. 13:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Back 4 Blood - az E3-on biztosan nem látjuk a Left 4 Dead fejlesztőinek új játékát A zombis lövölde szellemi örökösének debütálására még várnunk kell egy kicsit.

Brit toplista: az élen kezdett a Blood & Truth Mindössze egyetlen hétig tartott a Team Sonic Racing uralkodása, a múlt héten megjelent PlayStation VR-exkluzív Blood & Truth ugyanis simán az élen nyitott. Szoros volt a küzdelem, a második FIFA 19 c...
Befutott a Rambo: Last Blood első előzetese Ha minden igaz, akkor idén tényleg utoljára ölti magára Rambo szerepét Sylvester Stallone, aki ezúttal a mexikói határ környékén zajló szexkereskedelem ellen veszi fel a harcot.
13 percen át mozog a Blood & Truth Az utóbbi évek talán legizgalmasabb VR-címéről érkezett egy igencsak kibővített gameplay videó, mely alapján úgy fest, hogy napokon belül végre megkapjuk azt a VR -akciójátékot, melyről korábban még c...

Próbáltad már a VR-ozást? A PlayIT Budapesten megteheted! A jövő héten megjelenő Blood & Truth is kipróbálható lesz, de nem csak a PlayStation VR által kínált utánozhatatlan élménybe kóstolhattok bele.
Jövőre jön a Blood Bowl III A társasból lett egyedi sportjáték hamarosan visszatér még több vérrel és fantasy szörnyeteggel.
Bejelentették a Blood Bowl 3-at Nem csupán az inspirációként szolgáló társasjáték szabályrendszere változik jövőre, a videojáték-adaptáció legfrissebb része is ez alapján készül. A Blood Bowl 3 fejlesztője ezúttal is a Cyanide Studi...
110 milliónál jár a Grand Theft Auto V, 43 milliónál a Borderlands sorozat A Rockstar játékából csak az elmúlt négy hónapban 10 millió példány talált gazdára.