A mobilszolgáltatóknál is indul a balatoni szezon

Indul a balatoni szezon, mely nem csak a turizmusban érintett helyi vállalkozók, vállalkozások számára jelenti a csúcsidőszakot, hanem az infrastruktúra-szolgáltatókat, így köztük a mobilszolgáltatókat is komoly kihívások elé állítja. A tóparti településeken a következő három hónapban ugrásszerűen megnő majd a forgalom.

2019. június 12. 14:15

A cikk folytatása...Friss hírek
E3 2019: Remekül fest a Planet Zoo Los Angelesben, az E3 helyszínén zárt ajtók mögött futott a Planet Zoo demója. A negyedórányi játékmenetet most mi is megnézhetjük, a látottak alapján pedig egészen príma parképítős címre számíthatunk.
Mozgásban a Destroy All Humans! Remake A 2005-ös játék teljes felújíása a tervek szerint valamikor 2020-ban lesz elérhető.
Búcsú a férfiaktól - Y, az utolsó férfi Brian K. Vaughan képregényében a nőké lesz az utolsó szó.
Napi büntetés: Jon Snow bocsánatot kért a Trónok harca vállalhatatlan utolsó évada miatt Amikor egy bent felejtett kávéspohár a legkisebb probléma, akkor tudod, hogy baj van.
Phantasy Star Online 2 - Nem csak PC-re és Xbox One-ra jelenik meg nyugaton Esélyes egy PlayStation 4 változat is, de erről egyelőre nem kaptunk részleteket.
Cyberpunk 2077 - a gamescomon se látjuk majd az új gameplay demót A CD Projekt RED nem akarja elsietni a bemutatót, még egy kicsit húzzák az agyunkat.

Top hírek:
A Skyrim még nem, de a Fallout Shelter játszható lesz a Tesla autókban Lassan komolyan el kell gondolkodnunk azon, hogy a következő generációban Xboxot, PlayStationt vagy inkább Teslát vegyünk-e.
E3 2019: Majdnem törölték a Fortnite-ot Különös belegondolni, hogy mi történhetett volna, ha Rod Fergusson nem hagyja el 2012-ben az Epic Games csapatát. Az egykori produkciós igazgató ugyanis be akarta szüntetni a Fortnite fejlesztését.
Leépítések az Amazon videojátékos részlegénél Amíg a gamer-világ az E3 lázában tombolt, az Amazon Game Studios szép csendben megvált néhány tucat alkalmazottjától. A leépítések mellett ráadásul töröltek pár fejlesztés alatt álló címet is.
Orosz rendszert is tesztel a Huawei az Android leváltására A jelentések szerint az Android leváltására egy orosz operációs rendszert is tesztel a Huawei, és a gyártás egy része is Oroszországba költözhet.
Lemezre kerülnek a Red Dead Redemption 2 zenéi A Rockstar a minap bejelentette, hogy hivatalos album formájában ereszti piacra a Red Dead Redemption 2 soundtrackjét, illetve az eredeti aláfestő zenéjét. Mindkét összeállítás megérkezik még az idei nyár folyamán.
Július közepén jöhetnek a GeForce RTX 20 Super videokártyák Állítólag már a jövő héten bemutatja az NVIDIA a frissített, GeForce RTX 20 Super szériás grafikus vezérlőit, de azok csak később futnak be.