Hír: Egy téma, két hír: Veszélyben a sajtószabadság, újból szólhat a Szabad Európa

Az ahogyan a Fidesz bedarálta a független magyar sajtó döntő részét már az Egyesült Államokból is szabad szemmel látható, ezért sajtóhírek szerint újból magyarul is hallgatható lesz a Szabad Európa Rádió online adása. Ez egy újabb bizonyítéka lesz az Orbán-kormány elnyomó politikájának, hiszen ezt a rádiót olyan országokban indítják el, ahol veszélyben van a sajtószabadság.

2019. június 12. 14:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Levélben mondott köszönetet Orbán Viktornak a dél-koreai miniszterelnök A tragikus baleset mélyen megrendítette a koreai népet.

Fontos embereket bántottunk meg: Orbán Viktort, Schmidt Máriát és Dózsa Lászlót Az 1956-os Intézet mindig is szálka volt a Fidesz szemében, mert nem támasztották alá az elképzeléseiket. Most pedig begyűrik őket a kormányzati Veritas alá.
A kormány újabb hiénaakciója a történelemtudományra nézve veszélyes Orvul támadt rá a múlt héten az esztendők alatt kivéreztetett 1956-os Intézetre és annak történelmi adatkincsére az Orbán-kormányzat,a mely ezzel hamis mítoszokra épülő emlékezetpolitikáját próbálja ...
Azerbajdzsán - Magyarország 1-3 Azerbajdzsán - Magyarország 1-3 hir magyar magyar válogatott Azerbajdzsán EB2020 Európa Bajnokság panucci szo, 06/08/2019 - 21:...
A Fidesz Papp Lászlót indítja újra a debreceni polgármesternek Öt éve 56,41%-ot kapott.
Kálmán Olga: Fogok én még tárgyalni Orbán Viktorral DK-s főpolgármester-jelöltként ment vissza abba a stúdióba, ahol ő dolgozott évekig.

Orbán nem akar demokráciát exportálni Mianmarba A kereskedelmi együttműködését ellenben támogatja az ország és az Európai Unió között.
Együttműködési megállapodást kötött a PIM a külhoni magyar irodalmi műhelyekkel A tanácskozáson részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is.
Fidesz: Gyurcsány itthon, Gyurcsányné az EP-ben képviseli Brüsszel érdekeit Ezt mondta napirend előtti felszólalásában Böröcz László.
Kikelt London polgármestere Trump ellen, és Orbán is megkapta a magáét Nem lenne szabad fogadni Trumpot a brit fővárosban, mondja Sadiq Khan, és a nyugati liberális demokráciákat fenyegető vezetők közé sorolja Orbán Viktort is.
Nem Orbán Viktor születésnapja miatt volt tűzijáték pénteken a Várban, de ettől még épp eléggé feldühített
Így ünnepelte 56. születésnapját Orbán Viktor A kormányfő hivatalos Facebook-oldalán köszönte meg a köszöntéseket.