Iszonyút bukott Froome, nem indul a Tour de France-on

A 34 éves klasszis versenyzőt azonnal kórházba szállították

2019. június 12. 15:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Újabb esélyes hullott ki a Tour rajtja előtt A tavaly előtti Giro-győztes formán kívül van.

Újabb klasszis esett ki a Tour de France mezőnyéből Hallgatnia kell a testére.
Ezreket bocsátana el Macron, nő az elégedetlenség Dühös dolgozók Radio France vezetőjének ablakai alatt dalolták Beethoven IX-ik szimfóniájának örömódáját. Az elbocsátások ellen tiltakoztak.
Újabb sztárbringás bukott hatalmasat Az Ineos világklasszis versenyzői sorra dőlnek ki a Tour de France előtt nem sokkal.
Kánikulában szenvedtek a versenyzők a Tour de Hongrie-n Kartonlapokkal, ostorral és tűzoltókkal várták az idei kerékpárversenyt. Néhány településen alighanem az év eseménye volt.
Combcsonttöréssel műtik a Tour de Hongrie legpechesebb versenyzőjét A cseh Alois Kankovsky az utolsó szakasz éles indítása előtt bukott.

Tudom, hogy mekkora szerencse az, hogy itt vagyok A kórházból üzent a magát csúnyán összetörő négyszeres Tour-győztes Chris Froome.
A pusztai hajránál cserélt gazdát a Tour de Hongrie magyar trikója Magyar és cseh győzelem a bringás verseny két félszakaszán. Fetter Erik már a legjobb magyar.
Átnevezték Balassagyarmatot a magyar bringás kedvéért A Tour de Hongrie közönsége így biztatta a helyi versenyzőt.
Belletti ünnepelt és élre állt az esztergomi Bazilikánál Izgalmasan alakul a Tour de Hongrie.
40. Tour de Hongrie
E3 2019 - küldetésszerkesztőt és Discovery Tour módot kap az Assassin's Creed Odyssey Megszabhatjuk a feladatokat, megírhatjuk a dialógusokat egy egyszerű alkalmazás segítségével.