Bige László nem hagyja annyiban: bíróságra megy

A nagyvállalkozó tulajdonában álló szolnoki vegyiüzemet szerinte mondvacsinált indokokkal bezárta a katasztrófavédelem helyi szervezete.

2019. június 12. 15:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bige László szerint egy ember bosszúja miatt szállt rá a rendőrség Az ötödik leggazdagabb magyar tudja, hogy ki akar bosszút állni rajta, de nem mondhatja el. Az RTL-nek beszélt először érdemben az ellene indult eljárásokról.

Bige László: Ha ez nem rendeződik jövő hétig, becsukjuk a gyárat és soha ki nem nyitjuk többet Magyarország ötödik embere interjút adott az őt érő támadásokról.

Friss hírek
Figyelem! 10 nap múlva zárolhatják a bankszámládat Ez már tényleg itt van a nyakunkon...
20 százalékkal növeli kínai áruforgalmát a német vasúttársaság
Keményedik a harc,India büntetővámmmal válaszolt India büntetővámot vezetett be 28 amerikai importtermékre.
Ezekkel a számokkal nyert valaki 72 millió forintot Egy telitalálatos szelvényt adtak fel a hatoslottózók ezek a héten.
Dúl a háború a magyar munkahelyeken: a dohányosoknak mindent lehet? Ezek voltak 2019 24. hetének legfontosabb hírei a Pénzcentrumon...
Elfogyott az idő: a világ vezetői is egyezkednek a tengerek védelméről A G20-ak környezetvédelmi miniszterei Japánban tartott találkozójukon megállapodtak a tengerek műanyaghulladék-szennyezésének kezeléséhez szükséges intézkedések bevezetésének és alkalmazásának globális hatókörű keretrendszerében. Valljuk be, ennek itt volt az ideje.

Vesztegetéssel is meggyanúsították az ötödik leggazdagabb magyart Bige László ellen sokkal komolyabb eljárás folyik, mint ahogy eddig látszott.
Csányi 4,2 milliárdot kaszált azzal a céggel, amelyet Bige László elől halászott el Nem volt elegáns húzás, de tavaly 2,9 milliárd forint osztalékot fialt Magyarország főbankárának.
Gyanúsítottként hallgatták ki az ötödik leggazdagabb magyart Bige László cégei ellen már tavaly is folytak vizsgálatok.

Top hírek:
Csődhullám söpörhet végig az autógyártókon a világ legnagyobb autópiacán A világ legnagyobb autópiacának lassulása, a kínai kormány által biztosított támogatások megszűnése és a külföldi gyártók által támasztott egyre erősebb verseny nagyon nehéz helyzetbe hozhatja azokat...
És akkor Mészáros Lőrinc önmaga alvállalkozója lett Bige László bezárta a szolnoki gyárát; számszerűsítettük, micsoda pénzeső hullott a NER-elitre; aláírták a szerződést a Budapest-Belgrád vasút magyar szakaszáról. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
"Magyarország nincs túl jól eleresztve demokratikus génekkel" Kínában tökéletesen megvalósul, amit Orbán Viktor igyekszik csinálni a bankrendszerrel - magyarázza a pekingi Cheung Kong magánegyetem professzora, akinek kutatási területe a társadalmi gének örökítőereje a totalitárius rendszerekben. Interjú.
Spórolj tízezreket idén a nyaralásodon: ezeket a trükköket ismerned kell Még nem késő jó áron foglalni...
Karácsony: 34,8 fok van a 3-as metró orosz szerelvényein Ez Karácsony Gergely Facebookon közzétett videójából derül ki.
Európa egyik legbarátságtalanabb népe lett a magyar A hollandokat és a portugálokat szuper-barátságosnak és befogadónak tartják a britek, a franciák kötelező utolsó helyét viszont sajnos a magyarok tudták a legjobban megközelíteni. Nem beszélgetünk a brit turistákkal, valószínűleg nem csak rosszfejségből, hanem mert egyébként se tudunk hozzájuk szólni.