Zacher Gábor a Mokkában: ezt meg ki a fasz találta ki?

Az ország legnevesebb addiktológusát meghívták a TV2-be a nyári alkoholfogyasztás témájában, de rögtön a felkonfon felhúzta magát.

2019. június 12. 15:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Demcsák Zsuzsa indiai férjéről mesélt - Emiatt izgult friss házasságával kapcsolatban Demcsák Zsuzsa a Mokkában mesélt újdonsült férjéről és jövőbeni terveikről.

Dunai tragédia - Elit katonákat képeznek ki ilyen balesetek túlélésére Dr. Zacher Gábor a Honvédkórház Sürgősségi Betegellátó Centrumának volt vezetője az M1 vendégeként beszélt arról, miért olyan nehéz túlélni egy olyan balesetet, mint ami szerda este történt a Duna bud...

Friss hírek
Most tölti a 46-ot! Így néz ki ma Betty, a csúnya lány - Fotók Fel se ismernéd.
Lehet ennél édesebb? Azt hitte, betörtek hozzá, erre majd elolvadt a szíve! videó Nagyon megijedt egy connecticuti lakástulajdonos, miután távollétében bejelzett az okostelefonja, hogy valami mozgás beindította a lakás biztonsági kameráit. Természetesen betörőre gyanakodott, arra azonban még véletlenül sem számított, amit a képernyőn látott.  Otthonába ugyanis nem egy bűnöző, hanem barátnője tört be, aki fogta magát, és elkezdett táncolni a konyha kellős közepén a férfi kutyájával.
5 víz feletti hotel, ami még a Bora Boránál is szebb - fotók Leesik az állad, ha meglátod.
Mégis él? Hatalmas hír a kis Maddie eltűnésének ügyében Mégis életben lehet a 12 éve eltűnt Maddie?
Ezért ajánlott a férfiaknak heti kétszer joghurtot fogyasztani Nemcsak finom, de egészséges is.
Micsoda? Hailey Bieber énekel? Úgy látszik, megirigyelte a férje sikereit

Soma Mamagésa letúlsúlyosozta Pachmann Pétert a Mokkában Mind Mádai Vivien rezzenéstelen arca vagyunk.
Curtis fiának görög neve lesz Az újpesti rapper és felesége, Kriszti izgatottan várják első közös gyermekük augusztusi érkezését, akinek már készülőben van a szobája is. A pár a keddi Mokkában elárulta, hogy egy festőművésznőt bíz...
A Mokkában keményen indult a reggel: anyatejes palacsintát sütött Mádai Vivien Pachmann Péter szerint nutellával lehetne ízesíteni.

Top hírek:
Váratlanul távozik a Mokka műsorvezetőnője - Ezért búcsúzott sírva az adás végén Szabó Dóra két és fél év után távozik a Mokka csapatából.
Horoszkóp: Június 24., Hétfő Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!
Gyökeresen megváltozik tőle az iroda hangulata: egyre többen viszik dolgozni a kutyájukat Az irodák megnyitása a négylábú kedvencek előtt világszerte egyre népszerűbb.
Lakásán válogatja a gidákat Szikora Róbert Az egynapos, kérészéletű gidákat leszámítva immár a 25. táncoslány csatlakozott Szikora Róberthez. Az R-Góban 1983-tól táncolnak gidák.
Ő a legszebb magyar nő - Megvan, ki nyerte a Magyarország Szépe versenyt Ő képviseli majd Magyarországot az idei Miss World világversenyen.
Szűcs Judith: Kilenc év jegyesség után férjhez megyek A diszkódíva fehér ruhában szeretné kimondani a boldogító igent vállalkozó szerelmének. Judith szerint hatvan felett sem késő megélni az igazi boldogságot.