Az etikus hacker üzeni: óvatosan wifizzünk, ha Airbnb-t foglalunk

Egy etikus hacker szerint egy látszólag ártalmatlan Airbnb-szálláson is hozzáférhetnek adatainkhoz a tulajdonosok és a vendégek is, ha nem vagyunk elég körültekintőek.

2019. június 12. 17:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Közös levélben kért segítséget az Airbnb ellen tíz európai város Félnek, hogy uniós szabályozás nélkül nem tudják kordában tartani a rövidtávú lakáskiadást.

Friss hírek
Ma küldi fel az űrbe a NASA az új atomórát, amitől sok mindent remélnek a tudósok Végül nem június 22-én, hanem június 24-én, azaz ma küldheti fel az űrbe azt a szerkezetet a NASA, amely fontos tudományos célokat szolgál. Egy atomóráról van szó, de nem az időt mérik majd vele.
Egészen érdekes profilképre váltott át a Facebook A Facebook nem gyakran váltogatja saját profilképét, azonban egy macskákkal kapcsolatos "ünnep" most mégis ilyesmire késztette a közösségi oldalt.
Nem csak olcsó, de egészen erős is az új zsebszámítógép, amire 4K-s monitort is köthet Néhány órával azt követően, hogy a Raspberry bemutatta Pi számítógépének új, negyedik generációs változatait, meg is jelentek a(z erősebb) kütyüről készült első tesztek. Az eredmények beszédesek.
Ez aztán a sokoldalúság: iPhone-nal kényszerítettek földre egy autótolvajt Fegyvernek látszó tárgyról hallva nemigen gondolunk iPhone-ra, holott mint az alábbi eset is mutatja még egy Apple-okostelefon is megtéveszthet egy gonosztevőt.
Játékos módon segít megtanulni a Google, hogyan lehet kiszűrni a kamuhíreket A Google új fejlesztése ezúttal a kisebbeket veszi célba: arra igyekszik megtanítani őket egy jópofa játékkal, hogyan ismerjék fel az interneten terjedő valótlanságokat.
Kacsát játszik a japán robot, a rizsföldeken segíthet gyomlálni Az Aigamo névre keresztelt robot egyelőre csak prototípus, és nem valószínű, hogy tömegtermelésre szánt eszköz lesz belőle de cukiságban már biztosan felveszi a versenyt az igazi kacsákkal.

Napi 50 ezer forintot elkérhet egy lakberendező, és még így sem drága A meglódult budapesti lakáspiac és az Airbnb térhódítása miatt megnőtt a kereslet a lakberendezők iránt, de ez az árakban még nem igazán jelent meg.

Top hírek:
Bútorok, ruhák, szatyrok darabjait találták meg a pusztuló Nagy-korallzátonynál A háztartásokban lévő tárgyak, mint a bútorok, ruhák, műanyag eszközök lebomlásával keletkező úgynevezett tengeri mikrohulladékokkal szennyezett az ausztrál Nagy-korallzátony térsége állapították meg ausztrál és dán kutatók.
A Facebook társalapítója szerint rémisztő dolog van készülőben Chris Hughes nem csak a Facebook egyik alapítója, a közösségi oldal gyakori kritizálója is. A szakember most a Libra nevű pénznem miatt érezte úgy, hogy fel kell szólaljon.
Viharosan kavargó fotót küldött haza a Jupiterről a NASA űrszondája A Jupiter viharosan kavargó felhőiről készített felvételeket a NASA Juno nevű űrszondája. A végeredményként kiadott kép négy fotóból áll össze.
A nap videója: Így néz ki a víz alatt az elsüllyesztett Boeing 747-es Bahreinben nemrég még csak tervezgették, hogy víz alatti kalandparkot létesítenek búvároknak, mostanra viszont már a legfőbb látványosság, a Boeing 747-es is látható a helyszínen.
Különleges galaxisokat fedeztek fel, egymásba vannak gabalyodva Felfedezték az eddig ismert legrégebbi összeolvadt galaxispárt az Atacamai Nagyméretű Milliméteres/Szubmilliméteres Hálózat (ALMA) segítségével.
Újabb gyomrost adnának a Huaweinek, de ez már az amerikai jogászoknak sem tetszik Egy törvénymódosító javaslat a jogi segítséget tagadná meg az Egyesült Államok "fekete listáján" szereplő cégektől, így bárki ellophatná az ötleteiket.