Sophie Turner csak viccből ment el a Trónok harca meghallgatására, és a szülei előtt is titkolta, hogy visszahívták egy következő körre

Hoppá! Sophie Turner nem árulta el a szüleinek, hogy elment a Trónok harca meghallgatására! A nyolc évadot megélt sikersorozat világhírnévhez juttatta az összes szereplőt, ám egyikük, Sophie Turner most elárulta: álmában sem gondolta, hogy megkapja a szerepet, tulajdonképpen csak heccből mentek el a barátaival a meghallgatásra.

2019. június 12. 17:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Trónok harca Robb Starkja szeret meztelenül forgatni Richard Madden Amy Adams-nek mesélt arról, hogy a legkényelmesebb neki.

Chivalry 2 - olyan durva lesz, mint a fattyak csatája a Trónok harcában 64 fős összecsapások és átdolgozott harcrendszer várnak bennünket.
A legjobb mobiljátékok a héten A Trónok harca félkarú rablóval elértük mindennek a csúcsát... vagy mélyét.
E3 2019: Elden Ring - a From Software új címe A Trónok harca írója, George R.R. Martin is közreműködik a From Software legújabb játékának munkálataiban, a legutóbbi szivárgások alapján pedig már azt is tudjuk, hogy mi a közös projekt címe. Még a ...
Joe Jonas szülei az internetről tudták meg, hogy fiuk megházasodott Jonas és Sophie Turner esküvője annyira titkos volt, hogy arról még a szülők sem tudtak.
A Trónok harca sztárja felpofozta a műsorvezetőt adás közben Ez bizony fájhatott!

Felejtsd el, ez Brüsszel! - Kritika a Dominó című filmről Hiába játszik benne két sztár is a Trónok harcából, a Dominó egy totális katyvasz, amit csak nagyon kevesen fognak élvezni. Még a rendezője is utálja.
Ezen a tévén még a hírhedt Trónok harca epizód sem fogott ki A 8K még mindig inkább a jövő, mintsem a jelen, de a Samsung ilyen felbontású idei tévéje így is meggyőzőbb, mint a tavaly bemutatott első modell.
A Trónok harcát könnyen elfelejtjük, ha ilyen sorozatok várnak ránk A júniusi sorozatajánlónkban a bőség zavarában nem jutunk szóhoz. Nagyon valószínű, hogy Meryl Streep például a Hatalmas kis hazugságokban kideríti, hogy ki ölte meg a fiát.
Így reagáltak a Trónok harca szereplői a halálukra Nem semmi reakciók!
Sophie Turner szerint szülei azért nem értik, miért járt pszichológushoz, mert angolok Markáns véleménye van az angol közbeszédről.
Szerelmes levél a Trónok harca stábjához Az utolsó őrség az a dokumentumfilm, amit minden produkció háttérstábja megérdemel. Főszerepben a rajongóból lett statiszta, aki az összes csatát túlélte.