Az ENSZ élesen bírálta a migráció visszaszorítását célzó olasz biztonsági csomagot

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) élesen bírálta szerdán a migráció visszaszorítását célzó olasz biztonsági csomagot, amely a többi között előirányozza a migránsokat Olaszországba szállító civilhajók megbírságolását is.

2019. június 12. 17:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A dzsihadisták családtagjainak visszafogadására szólított fel az ENSZ emberi jogi főbiztosa Továbbra sem tudni, hogy mi lesz a sorsa a fogságba esett dzsihadistáknak.

Megválasztották a FAO új főigazgatóját Csü Tung-jü kínai mezőgazdaságiminiszter-helyettes választotta meg az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Világszervezete új főigazgatójának vasárnap a szervezet legfőbb szerve, a Konferencia. Csü.....
A Föld túlnépesedése ekkor állhat meg Az ENSZ jelentése szerint folyamatosan lassul a szaporodási ráta. ...
Trump ENSZ-nagykövetjelöltje szerint a klímaváltozás "valós veszély" A klímaváltozás "valós veszély" - jelentette ki szerdai szenátusi bizottsági meghallgatásán Kelly Knight Craft, aki Donald Trump amerikai elnök új jelöltje az ENSZ-nagyköveti posztra.
Ankara határozottan támogatja az ENSZ-jelentés javaslatait A sivatagi királyságban január óta tizenegy ember pere zajlik az ügyben, közülük ötre az ügyész halálbüntetést kért.
Tizenegymilliárdra emelkedhet a Föld lakossága 2100-ra Az ENSZ Gazdasági és Szociális Ügyek Főosztálya hétfőn New Yorkban nyilvánosságra hozott jelentése szerint a Föld lakosságának száma ekkor éri el csúcspontját.

Az ENSZ szerint 2100-ra 11 milliárdra nőhet a Föld lakossága Az előrejelzés szerint ezzel tetőzne a népesség.
Bekeményít az EU a legveszélyesebb anyagoknál, ez alól egyik ország sem bújhat ki Az Európai Unió szigorúbb szabályokat fogadott el a környezetben tartósan megmaradó, az ENSZ veszélyes anyagok jegyzékében szereplő szerves anyagokról közölte az Európai Unió Tanácsa csütörtökön.
Menekülttömeg Egyiptomban Az ENSZ menekültügyi főbiztossága szerint jelenleg 221 ezer menekült él Egyiptomban
Hiába tagadja Brüsszel, egyre több bevándorló jut migránskártyához Csaknem hetvenezerre nőtt azoknak a bevándorlóknak a száma, akik idén Görögországban bekerültek az ENSZ és az Európai Unió közös migránskártyaprogramjába. A kedvezményezettek között egyetlen hónap ala...
Civileket ölt a szudáni hadsereg, de Kína és Oroszország miatt az ENSZ nem szól egy szót se Szudánban ellenzéki tüntetők táborát számolta fel a hadsereg Kartúmban, és közben sok embert megölt. Az ENSZ BT el akarta ítélni ezt, de Kína és Oroszország megvétózta a határozatot.
Venezuelai válság: Több erőfeszítésre van szükség a nemzetközi közösség részéről A limai csoport és az ENSZ aktívabb szerepvállalást szorgalmaztak.