Újra kell szervezni az orvosi ügyeletet Szombathelyen

Az ellenzéki többségű város arra a 32 millió forintra kért volna magyarázatot, amennyivel az OMSZ többet kért a szolgáltatásért, amit egyébként helyi háziorvosokkal látnak el, de az OMSZ nem adta oda a kért adatokat.

2019. június 12. 19:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Közép-Európa legnagyobb és legnépszerűbb muzeális eseménye a Múzeumok Éjszakája Országszerte mintegy 400 intézmény várja a közönséget csaknem 2000 programmal június 22-én, a 17. Múzeumok éjszakáján, melynek fővárosa Szombathely lesz.

Múzeumok éjszakájának kiemelt helyszíne lesz idén Szombathely Rengeteg érdekes program várja az érdeklődőket június 22-én.
Orbán Viktor levélben gratulált a visszavonuló Király Gábornak A levelet Takács Mihály, a miniszterelnök sportért felelős tanácsadója adta át Szombathelyen, a Király Sportlétesítményben.
Tizenöt évet kapott a csillagoktól 110 évvel ezelőtt hunyt el Gothard Jenő csillagász, Vas megye világszerte híres szülöttje, aki egy Szombathely melletti kis faluban vált az első magyar asztrofotóssá.
A szendrőládiakat érdekli ez a legkevésbé, a felsőszenterzsébetiek mind elmentek Budapesten csak Józsefváros teljesített az országos átlag alatt, a Hegyvidéken 60% feletti részvétel lett. A nagyvárosok közül Szombathelyen mentek el a legtöbben.
Az év fagylaltja: Trónra jutott a Piemont Királya A Piemont Királya lett a király az Év fagylaltja országos cukrászversenyen és fesztiválon. Az Év fagylaltját már két évtizede megválasztják itthon, ám ennek kapcsán először rendeztek szabadtéri feszti...

Újra profi táncosok a parketten Szombathelyen Június elsején rendezik meg Szombathelyen az 54. Savaria Nemzetközi Táncversenyt
Egyetlen győzelemre az elődöntőtől a Szolnok és a Szombathely a kosárlabda NB I-ben A párharcok harmadik mérkőzése pénteken lesz.
A nép szentje, Szent Márton örökségéről zajlik nemzetközi konferencia Szombathelyen Szent Márton Öröksége Magyarországon és Európában címmel kezdődött nemzetközi konferencia csütörtökön szülővárosában, Szombathelyen.
Szent Márton örökségéről tartanak nemzetközi konferenciát Szombathelyen Szent Márton Öröksége Magyarországon és Európában címmel kezdődött nemzetközi konferencia csütörtökön Szombathelyen
A lakótelep néha westernfilmmé változott - Az én városom: Szombathely (Prieger Zsolt) Prieger Zsolt, az Anima Sound System alapítója vezetett minket körbe szülővárosában, Szombathelyen, ahol többek között világgá menésekről, indiánozásokról és fociról mesélt. Az én városom, második rés...
Figyelem, jönnek a viharok! Másodfokú riasztást adott ki az OMSZ Több megyét érintően másodfokú riasztásokat adott ki felhőszakadás veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az érintett területeken a következő órákban rövid idő alatt jelentős mennyiségű.....