Animal Crossing: New Horizons - azért csúszik, mert fontosabb a dolgozók jóléte

Megjelenhetett volna 2019-ben, ahogy azt a Nintendo korábban tervezte, de akkor a kiadó szembement volna az egyik fő céljával: hogy mosolyt csaljon mindenki arcára.

2019. június 12. 20:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019: Csúszik a Switches Animal Crossing Az alcímet legalább már tudjuk - Animal Crossing: New Horizon néven érkezik a franchise következő játéka, a kifejezetten Nintendo Switchre tervezett cím azonban csak 2020 tavaszán futhat be. Nézzünk b...

E3 2019 - a Nintendo ügyvédekkel köszönt rá az egyik nagy E3 szivárogtatóra A Nintendo megelégelte, hogy Sabi komoly infókat szivárogtatott ki a show előtt, és ráküldte az ügyvédeit.
E3 2019 Nintendo esélylatolgatás - új Switch és rengeteg exkluzív? Az E3-at felvezető videósorozatunk utolsó részében abból mesélünk, mit várunk a Nintendótól.
THQ bejelentés #1 - Jön a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom remake A 2003-ban megjelent játék teljes felújítása a tervek szerint jövőre jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.
Pokémon: Sword & Shield - amit eddig tudunk A mai napon lezajlott a Pokémon: Sword & Shield bemutatására szánt Nintendo Direct, így végre minden izgalmasabb információ napvilágot látott a játékról. Jönnek a fontosabb részletek.
Egy formatervező megálmodta az új Nintendo Switch kinézetét Fontos leszögezni, hogy rajongói képekről van szó, de jó eljátszani a gondolattal, hogy akár ilyen is lehet a Switch új verziója.

Super Smash Bros. Ultimate - VR-támogatást hozott a legújabb frissítés Mostantól kezdve a Nintendo Labo szemüvegét használva is bunyózhatunk.
Overwatch - már csak a Super Smash Bros. hiányzott a játékból Most már a Blizzard lövöldéjében is úgy harcolhatunk egymással, mint a Nintendo népszerű verekedős játékában.
The Witcher 3: Wild Hunt - Switchre is megjelenik? A Fehér Farkas a Nintendo hibridjén is szörnyvadászatra indulhat.
Super Mario Maker 2 - két hiányossága biztosan lesz Egy hónap múlva kerül boltokba a Super Mario Maker 2, és ahogy a Nintendo egyre többet mutogatja a játékot, a hiányosságaira is fény derül szép lassan. Két dolog miatt aggódnak most a rajongók.
Pokémon központú lesz a következő Nintendo Direct A jövő héten esedékes új bemutató alkalmából részletesebben is betekintést nyerhetünk a Pokémon Sword és Shield című alkotásokba.
Különleges bemutatót rendez a Nintendo az új Pokémon-játékoknak A cég hamarosan egy rendhagyó Nintendo Direct adás keretén belül fog beszámolni a készülő alkotásokról.