Összeomlott a Telegram üzenetküldő

Hackertámadás akadályozza a messenger működését.

2019. június 12. 21:12

A cikk folytatása...Friss hírek
További intézkedéseket sürget az életvédelem érdekében a Mi Hazánk Dúró Dóra elismerte, hogy a kormány sokat fordít családtámogatásokra.
LMP: Több bért kapjanak azok a közmunkások, akik nem tudnak visszatérni a versenyszférába Erről beszélt Hohn Krisztina.
Adok 9 millió dollárt, ha megölöd a legjobb barátnődet Beteg kérésekkel vadászgatott a neten a Tyler néven bemutatkozó kamumilliomos, akinek az utasítására öt kamasz megölt egy fiatal lányt, többeket is megkörnyékezett. Még a rendőrség is vizsgálódott, mégsem sikerült időben lekapcsolni.
Itt mindent vitt a víz Brutális áradás pusztított hétfő éjjel az Erdélyi Csíkszentmártonban. A helyieknek szó szerint menekülniük kellett a házaikat elöntő víz elől.
Az Etikai Osztály lecsökkentette egy Final Fantasy-szereplő mellbőségét, menten ki is tört a botrány a gémervilágban
Michelisz 4. a lassulási versenyt hozó időmérőn Furcsa pillanatokat hozott a Zöld Pokol csütörtöki programja, Michelisz egy 2. helyet is szállított az esőben.

Top hírek:
Még stabil a tigrisszúnyog populációja Magyarországon A Magyarországon megtalálható fajok a nyugat-nílusi vírust, bőr- és szívférgességet, illetve usutuvírust terjeszthetnek.
Amerikában megint moziba küldik a legutóbbi Bosszúállókat, új jelenetekkel
Sandra Bullock vázolta a Féktelenül folytatását, ahol járókerettel szállna buszra Keanu Reevesszel A riporterek kérdezték...
Ez a 10 éves kislány a legfiatalabb, aki megmászta a 914 méteres El Capitant
Megdöbbentő felfedezés: pluszcsont nőhet a koponyára, ha túl sokat mobilozunk Mintegy 1200 röntgenfelvételt vizsgáltak meg abban a kutatásban a szakemberek, melyből kiderült, a testünk igyekszik kompenzálni, hogy állandóan előrehajtjuk a fejünket.
Jövőre is lesz nemzeti konzultáció, Rogán Antal megígérte Kiegészítik a családvédelmi akciótervet.