Szivárványos Karigeri

2019. június 13. 0:49

A cikk folytatása...Friss hírek
Szájer: a kelet-európai országoknak különösen fontos a nemzet fogalma A kelet-európai országok számára azért különösen fontos a nemzet fogalma, mert valahányszor a térség felszabadult, ahhoz mindig a nemzet adta a kereteket - mondta hétfőn Londonban Szájer József
Tulajdonságokkal felvértezett szakember
Családokra tett sértő megjegyzést Szabó Tímea Néhány héttel azelőtt, hogy Szabó Tímea parlamenti felszólalásában Orbán Viktor kormányfőt tette felelőssé a Hableány turistahajó tragédiájáért, a Párbeszéd társelnöke családokat, embereket sértegetett a Klubrádió műsorában
Pálinkás: Nem életszerű, hogy egyetlen politikus mond meg mindent Se kegyvesztettnek, sem Fidesz-árvának nem tartja magát. Milliónyi migránssal fenyegetni olyan, mint 23 millió román ideérkezésével.
Annyian mennek szavazni, hogy már kedden érvényes lehet az ellenzéki előválasztás Budapesten Még szerda délig lehet leadni a voksokat. Hamarosan kiderül, ki lesz az ellenzék főpolgármester-jelöltje.
Emlékoszlopot állítottak a Ludovikán Emlékoszlopot állított a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) a Ludovika katonai akadémia ellenforradalmi felkelésének századik évfordulója alkalmából hétfőn Budapesten, a felsőoktatási intézmény főépülete mögött található Orczy-parkban, a Ludovika Campuson.

Top hírek:
Évek óta húzódik Józsefváros káptalanfüredi gyerektáborának felújítása Eredetileg kézilabdacsarnok is épült volna, de mostanra az egész koncepció megváltozott.
Visszatért Budapestre a Viking Sigyn A május 29-i tragédia óta most először hajózott a Hableányt elsüllyesztő Viking Sigyn szállodahajó a Duna budapesti szakaszára.
Baleset egy balatoni építkezésen: két ember életveszélyesen megsérült A rendőrség nyomoz.
37 éve nem esett annyi eső az országban, mint most vasárnap Rengeteg hullott le.
Visszaszólt Kovács Zoltán a CEU elüldözéséről beszélő Alex Sorosnak Soros György fia volt a vendég a CEU diplomaosztóján, ahol arról beszélt: az egyetemet elüldözték az országból. Kovács Zoltán rögvest billentyűt ragadott.
Alex Soros Budapesten: a CEU-t betiltották, de nem győzték le Soros György fia szerint egyetemük elüldözése az akadémiai szabadság és más szabadságjogok megtörésére irányuló átfogó kampány részét képezi.