Tizenöt évesen egyedül kiment Amerikába a magyar fiú, aztán egyszer csak Einsteinnél találta magát most meg elmesélte az egészet

Vacsizni vitte őt Szilárd Leó.

2019. június 16. 9:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Little G Weevil: Nem politikai alapon választok barátokat Másfél évtizede ment ki mosogatni Amerikába, hogy aztán mesébe illő blueskarriert építsen. Közben persze kapott olyan pofonokat az élettől, amiből alig tudott felállni. Kalandos életútjából most könyv...

Pazar videóval hangolódunk a Superbike-vb következő állomására Amerikába látogatnak a WorldSBK és WorldSSP versenyzői a hétvégén. 
Már az afrikai migránsok is egyre nagyobb gondot jelentenek az amerikai határon Rekordot döntött azoknak az afrikai bevándorlóknak a száma, akik Mexikó felé tartanak, hogy ott illegálisan átjussanak Amerikába.

Németországból Amerikába vándorol az Osram Az Osram világítástechnológiai cég amerikai befektetési társaságoké lesz.
A felkavaró fotó, ami a menekültek elszántságát szimbolizálja Egy salvadori férfi a kislányával próbált átjutni az Egyesült Amerikába Mexikóból, amikor elsodorta őket a víz. Az eset rávilágít az amerikai menekültpolitika embertelenségére.
102 évesen hunyt el a világhírű magyar tudós, aki az első fogamzásgátló feltalálásában is részt vett George Rosenkranz 1916-ban született Budapesten, Svájcban tanult, majd a 2. világháború idején Dél-Amerikába menekült.
Latin-Amerikába is elviszik a Richter egyik fontos gyógyszerét A cariprazine-t a legfontosabb latin-amerikai piacokra vezetik be.