És akkor Mészáros Lőrinc önmaga alvállalkozója lett

Bige László bezárta a szolnoki gyárát; számszerűsítettük, micsoda pénzeső hullott a NER-elitre; aláírták a szerződést a Budapest-Belgrád vasút magyar szakaszáról. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

2019. június 16. 10:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Így néz ki most Mészáros Lőrinc tulajdoni hányada a tőzsdei Opus NyRt-ben Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság a BÉT hivatalos oldalán közzétette, hogy a Társaság és a KONZUM Befektetési és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2019. április hó 08....

Az alcsútdobozi fideszes polgámester került a TV2 tulajdonosának élére A Mészáros Lőrinc köréhez tartozó Tima János egyeduralmával végleg lezárult a Vajna-korszak.
Index: Részben Mészároséké lehet Magyarország legnagyobb gázelosztója Hivatalosan még nem erősítették meg, de az Index szerint mégis szinte biztosra vehető, hogy Mészáros Lőrinc és a MET Holding a jövőben közösen birtokolja és működteti a Tigáz Zrt-t.
8 milliárdért kezdhet dolgozni Mészáros Lőrinc egy cége a rákosmentei sportcsarnokon Ugyan idénre már az átadást ígérték, de a nemzetgazdasági szempontból 2016 óta kiemelt jelentőségű projekt eddig csak a pénzt vitte. (Gazdaság)
Akciós 2Rule-termékeket hirdetett a TV2 A Tények című műsorban sikerült bemutatni, hogy Mészáros Lőrinc sportmárkáját kedvezményes áron kínálják egy kaposvári sportrendezvényen. (Belföld)
A magyar állam bankja befektet: 5,6 milliárdot Mészáros Lőrinc izocukor-gyárába "Egy tollat kérek, Kati!"

Mészáros Lőrinc miatt már fürödni sem lehet rendesen a Balatonban Az Akadémia is elbukott? Az idei színházi évad legnagyobb eseménye a kedvezménymegvonás. Kié lesz a Balaton? Írások az Élet és Irodalom legújabb számából.
Még édesebb lesz Mészáros Lőrinc élete, és erről az állam gondoskodik Az egyik leggazdagabb magyar cukoripari érdekeltségét segíti ki egy kis tőkével az állam.
Civilek akadályoznák meg, hogy Mészáros Lőrinc fociakadémiát építsen Szombathelyen Nem akarják, hogy az eddigi virágos réten fociakadémia épüljön.
Mészáros Lőrinc veje átveszi a Haladást Megérkezett Homlok Zsolt.
Virágos réten építi a szombathelyi fociakadémiát Mészáros Lőrinc Nem mindenki örül ennek.
Mészáros Lőrinc érdekeltsége 6 milliárd forintért épít fociakadémiát Nyugat-Magyarországon A Nemzeti Sportközpontok a ZÁÉV-vel szerződött a szombathelyi utánpótlás-nevelési centrum tervezésére és építésére.