Amerikában megint moziba küldik a legutóbbi Bosszúállókat, új jelenetekkel

2019. június 19. 21:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tönkre keresték magukat tavaly a Bosszúállók színészei A hat legjobban fizetett Avenger összesen 100 milliárd forintnyi pénzt vitt haza.

Így néz ki a Xiaomi Bosszúállók-mobilja A Redmi K20 Pro mobil már egy ideje elérhető, a Xiaomi almárkájából ez az első igazi csúcsmobil. Most pedig jön egy Avengers kiadás, amiről már nézhetők az első képek.
A Bosszúállók: Végjáték rendezői tisztázták az Amerika Kapitány-paradoxont A Kapitány esetleges visszatérése is felmerült lehetőségként.
Az Avatar túl nagy falat a Bosszúállók 4-nek James Cameron 3D-t forradalmasító sci-fije 2,788 milliárd dollárral áll a bevételi lista élén.
Paul Rudd is szerepelni fog az új Szellemirtókban A Bosszúállók után egy újabb népszerű franchise-ban kap főbb szerepet.
16-bites játékként is rommá játszanánk a Bosszúállók: Végjátékot Kinek kell a Marvel's Avengers, amikor ilyen játékok is készülhetnének?

Pókember: Idegenben - közel egy órával rövidebb lesz, mint a Bosszúállók: Végjáték Végre fény derült az új Pókember mozi hivatalos játékidejére. Az biztos, hogy nem lesz indokolatlanul elnyújtva a film.
Bosszúállók: Végjáték - az Avatar eredeti verzióját sikerült lenyomni, jöhet az újrázások csatája Már csak az Avatar: Special Edition számait kellene felülmúlnia a Marvel filmjének.
A Bosszúállók filmek hangjai kiállnak a magyar szinkronért Többek között Nagy Ervin, Fekete Ernő, Rajkai Zoltán, Stohl András és Kőszegi Ákos is támogatják azt a kiáltványt, amellyel a magyar szinkronért és a szakmában dolgozókért harcolnak.
Kifakadtak a Bosszúállók magyar hangjai a szinkronszakma helyzetén Nyilatkozatot adtak ki, melyben összefogásra buzdítják a szakmát.
A Bosszúállók magyar hangjai a szinkronipar kizsákmányolói ellen A szuperhősfilmet szinkronizáló színészek szerint tarthatatlan a szinkronszakma helyzete, összefogás kell.
Női bunyó lett a legjobb, agyondíjazták a Bosszúállókat A Marvel szuperhősfilmjei kapták a legtöbb díjat az MTV Movie & TV Awardson. Ki se találnák, mi lett a legjobb sorozat.