Le sem vesszük majd: Visszatér a 70-es évek legmenőbb kiegészítője

Már alig vártuk!

2019. június 20. 20:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Szószt öntöttek az üres tányérba: ámulatba ejtő kép rajzolódott ki az alján Ezek a különleges tányérok akkor érvényesülnek igazán, ha tartalommal töltik meg őket.
Gyerekei miatt retteg az alvástól a családanya Csak néhány percet mer szundikálni naponta.
Családi Titkok - 49. rész Magyar reality sorozat
150-nel csapódott az előtte haladóba Nem figyelt a követési távolságra egy autó, ezért amikor az előtte haladó váratlanul lefékezett, hátulról szinte letarolta őt a 150-nel érkező kocsi. A brutális balesetben három autó lett totálkáros. A szakértő szerint a balesetek túlnyomó többsége ilyen ráfutásos utolérések miatt történik.
Hátba rúgta, ájultra verte barátnőjét Acélbetétes bakanccsal rúgta hátba és ököllel ütötte barátnőjét egy 36 éves bágyogszováti férfi. Stábunknak azt mondta, már nagyon bánja, hogy féltékenységből megverte a barátnőjét, de még most sem hisz neki. A nő elájult és eleinte csak arra emlékezett, hogy a barátja pofon vágta.
Ez nálunk is jól jönne: "Élő" buszok közlekednek Spanyolországban Egy valóban zöld módja a közlekedésnek.

Top hírek:
Radics Gigi szuper dögös, bikinis fotókon - Ennyire lefogyott az énekesnő Radics Gigi diétával és edzéssel bomba formába hozta magát.
8 hűsítő citromos édesség nyárra: mind finom és egyszerű A kánikulát is jobban bírod citromos édességekkel. Csupa könnyed, frissítő finomságot válogattunk össze.
Áginál eltört a mécses, fia szavai mélyen megérintették Az Áll az alku játékosának eszébe jutottak fia szavai, amitől annyira elérzékenyült, hogy több könnycsepp is lecsordult az arcán.
Adri's Kitchen - 1. rész Az Adris Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk idotakarékosan és költséghatékonyan, valamint, hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink...
Elcsukló hangon mesélt megpróbáltatásairól Ági: Erősnek tűnök, de nem mindig vagyok az Egyedülálló anyaként Ági tudja, hogy nincs választása, mindig erősnek kell lennie, de vannak olyan napok, amikor érzései felszínre törnek. Az Áll az alku játékosának kitartása ennek ellenére töretlen, és végtelenül büszke két gyerekére.
Az Áll az alku játékosa óriásit kockáztatott, de bejött neki Ági úgy döntött, hogy az izgalmas játékot, megkoronázza a 23-as táska kinyitásával. Az áll az alku játékosának kifizetődött a bátor döntése.